quazar Opublikowano 16 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2011 WitamDzwoniłem do mechanika i pytałem o koszt:wymiany rozrząduwymiany olejuwymiany filtra powietrzakoszt 1200złwydaje mi się, że to drogo czy ktoś to robił? ile zapłaciliście.
Jeżu Opublikowano 16 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2011 (edytowane) Ile? Z częściami? Za rozrząd, wymianę paska i rolek osprzętu, oraz wymianę wszystkich filtrów zapłaciłem 300zł. Trzeba zrzucać zderzak, ale dla znawcy tematu to pikuś oczywiście bez rozłączania układu klimatyzacji. Bo to dodatkowy koszt...Nie daj się... . Mowa o samej robociźnie... Koszt części to 800zł. Dwa paski (Conti), pięć rolek (Luk) i pompa wody (Ruville)(rozrząd i osprzęt). Tak było u mnie....Dobry olej do Pd i filtry to dodatkowe około 200zł... Jeżeli robocizna + części to OK. Edytowane 16 Lutego 2011 przez Jeżu 1
quazar Opublikowano 17 Lutego 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2011 Ile? Z częściami? Za rozrząd, wymianę paska i rolek osprzętu, oraz wymianę wszystkich filtrów zapłaciłem 300zł. Trzeba zrzucać zderzak, ale dla znawcy tematu to pikuś oczywiście bez rozłączania układu klimatyzacji. Bo to dodatkowy koszt...Nie daj się... . Mowa o samej robociźnie... Koszt części to 800zł. Dwa paski (Conti), pięć rolek (Luk) i pompa wody (Ruville)(rozrząd i osprzęt). Tak było u mnie....Dobry olej do Pd i filtry to dodatkowe około 200zł... Jeżeli robocizna + części to OK. Tak części plus robocizna Dziękuję za odpowiedź.
Rekomendowane odpowiedzi