Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Szum wewnątrz samochodu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam dwa problemy:

Pierwszy to - od pewnego czasu słyszę wyrazny narastający szum wenatrz samochodu przy zwiekszaniu prędkosci. Na poczatku myslałem że jest to szum opon zimowych (częste przypadki), ale po zmianie na całkowicie nowe opony letnie na innych felgach nic się nie zmieniło.

Drugi - to przy nagłym hamowaniu przy predkosci juz od 50 km/h w poczatkowej fazie hamowania zadrzy kierownica, a przy prędkości pow ok. 160 km/h wystepuje drżenie kierownicy nawet bez hamowania.

Czy mogą to być dla 1 -łozyska kół, dla 2- tarcze hamulcowe, czy może jakieś inne powody?

Co prawda nie otrzymałem podpowiedzi, ale byłem w ASO i usterki zostały naprawione:

1 - to łozysko koła lewego (słychac go było nawet kręcąc ręcznie kołem na podnosniku)

2 - to sworznie przedniego wahacza lewego i prawego, oraz obie tulejki gumowe belki zawieszenia tył (były wyczuwalne luzy po podniesieniu auta na podnosniku)

Pozdrawiam.

Edytowane przez zbi

• 1 rok później...
Opublikowano

Wiesz co miałem ten sam problem. U mnie pomogło wyciszenie uszczelek drzwi. Widzę, ze Tobie w ASO jakoś pomogli, ja musiałem radzić sobie sam, tzn. oddałem wóz do serwisu wygłuszaącego. Tu masz więcej na ten temat: http://www.sztukawyciszania.pl/oferta/

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Konto

Nawigacja

Szukaj

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.