cygnus0 Opublikowano 26 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2011 (edytowane) Witam mam pytanei na zegarze temperatura po przekreceniu kluczyka zaczyna sie od 70 stopni a po przejechaniu paru km temperatura rosnie do 100 stopni i sie zatrzymuje . Bylem u mechanika i sprawdzil mi czujnik ( stwierdzil ze jest dobry )oraz podpia pod komputer samochodowy i nic mu nie wyszlo tylko stwierdzil ze jest to winna zegarów czy jest to mozliwe mialem juz wczesniej wymieniany procesor bo wskazowka od paliwa sie zawieszala . Prosze o jakies informacje jesli ktos mial podobne przypadki Edytowane 7 Lipca 2011 przez cygnus0
Łukasz Wróblewski Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2012 witam serdecznie mam audi a3 2002/3 rok 1.9tdi 130ps po wymianie kompletnego rozrzadu z pompa wody wszystko na oryginalnych czesciach nie tanich zamiennikach mam problem z temperatura po przejechaniu 4 km wzrasta juz do 90 a pozniej nawet do 120 przy czym spr zbiorniczek i nie ma takiej temperatury plyn jest cieply w ziorniczu a przy takiej temp juz dawno by wszystko rozwalilo ;/ wymienilem termostat tez nic nie dalo, wymienilem czujnik temperatury ten co znajduje sie kolo silnika to tez nie dalo rezultatu , ma moze ktos pomysl co to moze byc ??
daichu Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Czesc, mam ten sam problem, zaczyna sie od 70 a pozniej stoi na 100. A ze wskaznikiem paliwa roznie jest. Czasami stoi troszke ponad czerwone a raz w polowie zbiornika. Co jest przyczyna tego? Szkoda ze nikt nie odpowiedzial wczesniej kolegom bo czytajac ten temat juz myslalem ze rozwialem swoje problemy.pomozcie nam.
andrzejciu Opublikowano 28 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2018 Wina licznika trzeba dać do naprawy wymiana procesora
Rekomendowane odpowiedzi