r_bich Opublikowano 4 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2011 witam mam w bagazniku zmieniarke czy jak to nazwac do nawigacji i czy ona moze czytac tez muzyke bo radyjko mam na kasetyz gory dzieki za odp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamas Opublikowano 4 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2011 (edytowane) HejNajlepiej wsadzić płytę z muzą i sprawdzić. Może grać ale nie musi. Pzdr. Edytowane 4 Lipca 2011 przez adamas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
r_bich Opublikowano 4 Lipca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2011 Dziekizaraz sprawdzę a jak nie bedzie grało to idzie to jakoś podłączyć żeby gralo i czy tam w ta puszke wchodzi tylko jedna plyta? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadMak Opublikowano 5 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2011 a ja nie mam zmieniarki i chcę ją nabyć i teraz nie wiem, która podejdzie do mojego auta.Mam radio Audi Chours 2 z wyjściem na zmieniarkę.Co sądzicie na temat emulatorów zmieniarek ?Poprosił bym też o wypisanie poszczególnych modeli zmieniarek, które by pasowały pod to radio. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
r_bich Opublikowano 5 Lipca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2011 tez sie zastanawiam nad kupnem tego elmulatora tytlko chcialbym wiedziec czy ktos to ma i jak to gra czy czysty dzwiek czy jak z radia z gory dzieki za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadMak Opublikowano 5 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2011 byłem w zakładzie car audio i mówią, że warto pójść w tą zmieniarkę.Dźwięk jest taki sam jak z radia CD gdyż emulator jest podpinany dedykowanym kablem pod wyjście cyfrowe w radiu.Ja chyba się skuszę na niego Mało miejsca zajmuję, a można muzy nawalić że hoohohho Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Megan90 Opublikowano 9 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2011 Witam.Ja w swojej mam oryginał na sześć płyt zamontowany w schowku. Na allegro jest ich dużo np: http://allegro.pl/zmieniarka-na-6-plyt-audi-a3-a4-a6-q7-i1690303411.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadMak Opublikowano 11 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2011 Wiem, że są dostępne na allegro tylko gorzej z dostępnością mocowania do niej aby się trzymała w schowku.Przecież nie wrzucę jej od tak do schowka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi