r_bich Opublikowano 25 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2011 Witam mam do was pytanko bo posiadam male radyjko i chcialbym wieksze lub navi i czy to mozna bez problemu wymienic ten srodkowy kosz montazowy na 2 din jak to opisuja na allegro czy to wieksza sprawa? z gory dzikei za pomoc pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maurycy Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Nie robilem tego, ale slyszalem, ze to jest operacja w miare bezproblemowa. Wazne zebys wiedzial, jak zdemontowac kanal srodkowy z panelami klimatyzacji bez uszkadzania zaczepow i lamania plastikow.Daj znac jak Ci poszlo.pozdrowienia!m@urycy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kerim60 Opublikowano 31 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2011 Witam mam do was pytanko bo posiadam male radyjko i chcialbym wieksze lub navi i czy to mozna bez problemu wymienic ten srodkowy kosz montazowy na 2 din jak to opisuja na allegro czy to wieksza sprawa? z gory dzikei za pomoc pozdrawiam Mam to za sobą. Aby było profesjonalnie potrzeba: kosz do 2 din - 250 zł półkiweszeń z zapadkami (jesli nie fabryczne radyjkio dedykowane do kosza) 50 zł moduł klimy do 2 din (jest węższy bo tunel zwęzą sie ku dołowi) - 350 zł popielnica ( inna niz przy 1 din) 120 zł tunel środkowy ( mozna ten od 1 dina wyciąć) ?? ewentualnie przy nieoryginalnym radyjku od Audi) kratki-ramki dopasowywujące - 50 zł przejściówka antenowa z separatorem i wzmacniaczem - 10do 15 zł moduł zasilania tyłu audio - 50 60 zł radyjko 2 DIN ze złaczkami ISO ??? trochę czasu bo śrubki wszystkie będą pasowały. Pozdrowienia bo warto, a jak sie nie pobędziesz kompletu od 1 DIn (odzysk 600-700 zł) mozna zawsze wrócic. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi