m.strozynski Opublikowano 25 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2011 (edytowane) WitamZdaje sobie sprawę, że jestem totalnym ignorantem w temacie, ale od tego przecie są fora, żeby pytać.Mam następujące problemy ze swoim A4 2002 (mam go od pół roku):- czy da się go przeprogramować na wyświetlanie komunikatów po polsku?- jak się dobrać do gniazda od przyczepy? - myślałem, że samo wyjdzie spod zderzaka po włożeniu haka, ale niestety....- gdzie można zdobyć płytę CD z mapą Polski do Audi Navi? - mam fabryczną z mapą Niemiecz góry dzięki za wyrozumiałość i pomocpozdrawiammaciek Edytowane 25 Lipca 2011 przez m.strozynski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maurycy Opublikowano 26 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2011 Witam Zdaje sobie sprawę, że jestem totalnym ignorantem w temacie, ale od tego przecie są fora, żeby pytać. Mam następujące problemy ze swoim A4 2002 (mam go od pół roku): - czy da się go przeprogramować na wyświetlanie komunikatów po polsku? - jak się dobrać do gniazda od przyczepy? - myślałem, że samo wyjdzie spod zderzaka po włożeniu haka, ale niestety.... - gdzie można zdobyć płytę CD z mapą Polski do Audi Navi? - mam fabryczną z mapą Niemiec z góry dzięki za wyrozumiałość i pomoc pozdrawiam maciek Czesc, - nie da sie w Twoim aucie przeprogramowac wyswietlacza na j.polski, niestety, ale zawsze mozna zmienic jezyk na przyjazniejszy - Audi Navi -> google podpowie, na allegro widzialem rowniez kiedys ogloszenia o wgrywaniu jezyka do navi + map, musisz poszukac - jesli chodzi o zlaczke przyczepy, to nie zabardzo potrafie Ci pomoc, moze ktos kto ma hak Ci podpowie pozdrowienia! m@urycy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi