Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Forum Audi A5 F5 (2016-2024)

Forum Audi A5 F5. Możesz tu pisać o swoich uwagach na temat tego modelu, zaczerpnąć wiedzy na jego temat oraz poprosić o pomoc związaną z tym modelem...

1. Rozpoczęte przez wiktor1,

witam, w moim nowym nabytku okazal sie uszkodzony komputer (sterownik) jak najlepiej sobie z tym poradzic?

• 1 odpowiedź
    • 1,9 tys. wyświetleń
  2. Rozpoczęte przez MonikaGol,

Witam, szukam instrukcji obsługi a5 2018 po polsku.

• 0 odpowiedzi
    • 1,5 tys. wyświetleń
  3. Rozpoczęte przez SebastianGie,

Witam. Czy w A5 F5 posiadającym białe oświetlenie ambiente jest jakakolwiek opcja zmiany kolorów? Jeśli nie to trudno Poza tym we wszystkich czterech drzwiach mam nad klamkami paski z czerwonych ledów. Te ledy zapalają się tylko na chwilę podczas włączania zapłonu i też na chwilkę podczas wyłączania zapłonu. Nie da się nimi wcale sterować. Czy jest jakaś opcja zapanowania nad nimi?

• 2 odpowiedzi
    • 4,2 tys. wyświetleń
  4. Witam, jaki interfejs polecacie do A5 z 2021 r silnik 2,0 TFSI 7 biegowy automat 265 koni. Zależy mi na kasowaniu błędów ale fajnie byłoby jakby umożliwiał grzebanie w modułach komfortu np zmiana działania przycisku od auto wyłanczania silnika na postoju. Wcześniej w leonie 1m z obd 1 używałem VCDS z przewodem od e-service. Zakupiłem od nich http://www.e-service.info.pl/VAG012.html ale niestety po kilku próbach i pomocy z ich strony audi górą bo brakuje wielu bibliotek (pojazd nieobsługiwany)

• 0 odpowiedzi
    • 2,3 tys. wyświetleń
  5. Rozpoczęte przez TMF,

Witam . Czy ktoś rozkminił jak wyświetlać filmy podczas jazdy ?

• Like
    • 1 odpowiedź
    • 4 tys. wyświetleń
  6. Witam. Od jakiegoś czasu zauważylam, że z silnika dochodzi dziwny odgłos - tak jakby coś grechotało. Byłam w salonie audi w czerwcu i stwierdzili, że to normalny odgłos i nie ma sie czym martwić. Po kilku miesiącach dzwięk nie ustał, a bardziej jest teraz słyszalny. Prosze o porady czy to normalnie czy jednak cos jest nie tak. Dołączam filmik. Przebieg auta 75k km. IMG-6662.MOV IMG-6662.MOV

• 0 odpowiedzi
    • 2,6 tys. wyświetleń
  7. Rozpoczęte przez WiesiekEdek,

Witam wszystkich użytkowników samochodów Audi . Może ktoś z forumowiczów podpowie mi gdzie jest brzęczek od czujek z tyłu szukam i nie mogę go odszukać. Wyświetla mi błąd na wag-u 01134 H12 z góry dziękuje i pozdrawiam

• 0 odpowiedzi
    • 3,3 tys. wyświetleń
  8. Drodzy forumowicze, Czy ktoś się orientuje czy da się w Audi A5 2 generacji wymienić kierownicę okrągłą z łopatkami na spłaszczoną z łopatkami? Jeśli tak, to co poza samą wymianą kierownicy jest do zrobienia? Czy poduszka będzie pasować czy lepiej kupić spłaszczoną kierownicę z poduszką? Pozdrawiam

• 0 odpowiedzi
    • 4,2 tys. wyświetleń
  9. Rozpoczęte przez xlxl79,

Witam,zakupiłem 2 tygodnie temu audi A5 2017 r. w z programu AUDI SELECT PLUS,auto ma na 4 kołach zabezpieczenie antykradzieżowe /brak klucza waucie/. Przesyłam w załączniku wzór - foto ZABEZPIECZENIA. Drodzy Państwo może ma ktoś do sprzedania lub pożyczania w/w zabezpieczenie - tak abym mógł wykręcić to cuś..... :-)

• 0 odpowiedzi
    • 5,2 tys. wyświetleń
  10. Cześć, Mam problem z autoalarmem w swoim Audi. Stawiam samochód na windzie parkingowej i alarm wzbudza się, gdy inny kierowca podnosi/opuszcza samochód pragnąc dostać się do swojego auta.Czy jest jakiś sposób by aktywować/dezaktywować alarm z poziomu pilota lub wyłączyć przyciskiem czujniki ruchu podczas parkowania? Pozdrawiam, Konrad

• 0 odpowiedzi
    • 7,6 tys. wyświetleń

Powiadomienie o plikach cookie

Konto

Nawigacja

Szukaj

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.