Forum Audi A5 F5 (2016-2024)
Forum Audi A5 F5. Możesz tu pisać o swoich uwagach na temat tego modelu, zaczerpnąć wiedzy na jego temat oraz poprosić o pomoc związaną z tym modelem...
35 tematów w tym forum
-
witam, w moim nowym nabytku okazal sie uszkodzony komputer (sterownik) jak najlepiej sobie z tym poradzic?
-
- 1 odpowiedź
- 1,9 tys. wyświetleń
-
-
Witam, szukam instrukcji obsługi a5 2018 po polsku.
-
- 0 odpowiedzi
- 1,5 tys. wyświetleń
-
-
Witam. Czy w A5 F5 posiadającym białe oświetlenie ambiente jest jakakolwiek opcja zmiany kolorów? Jeśli nie to trudno Poza tym we wszystkich czterech drzwiach mam nad klamkami paski z czerwonych ledów. Te ledy zapalają się tylko na chwilę podczas włączania zapłonu i też na chwilkę podczas wyłączania zapłonu. Nie da się nimi wcale sterować. Czy jest jakaś opcja zapanowania nad nimi?
-
- 2 odpowiedzi
- 4,2 tys. wyświetleń
-
-
Witam, jaki interfejs polecacie do A5 z 2021 r silnik 2,0 TFSI 7 biegowy automat 265 koni. Zależy mi na kasowaniu błędów ale fajnie byłoby jakby umożliwiał grzebanie w modułach komfortu np zmiana działania przycisku od auto wyłanczania silnika na postoju. Wcześniej w leonie 1m z obd 1 używałem VCDS z przewodem od e-service. Zakupiłem od nich http://www.e-service.info.pl/VAG012.html ale niestety po kilku próbach i pomocy z ich strony audi górą bo brakuje wielu bibliotek (pojazd nieobsługiwany)
-
- 0 odpowiedzi
- 2,3 tys. wyświetleń
-
-
Witam . Czy ktoś rozkminił jak wyświetlać filmy podczas jazdy ?
-
-
- 1 odpowiedź
- 4 tys. wyświetleń
-
-
Witam. Od jakiegoś czasu zauważylam, że z silnika dochodzi dziwny odgłos - tak jakby coś grechotało. Byłam w salonie audi w czerwcu i stwierdzili, że to normalny odgłos i nie ma sie czym martwić. Po kilku miesiącach dzwięk nie ustał, a bardziej jest teraz słyszalny. Prosze o porady czy to normalnie czy jednak cos jest nie tak. Dołączam filmik. Przebieg auta 75k km. IMG-6662.MOV IMG-6662.MOV
-
- 0 odpowiedzi
- 2,6 tys. wyświetleń
-
-
Witam wszystkich użytkowników samochodów Audi . Może ktoś z forumowiczów podpowie mi gdzie jest brzęczek od czujek z tyłu szukam i nie mogę go odszukać. Wyświetla mi błąd na wag-u 01134 H12 z góry dziękuje i pozdrawiam
-
- 0 odpowiedzi
- 3,3 tys. wyświetleń
-
-
Drodzy forumowicze, Czy ktoś się orientuje czy da się w Audi A5 2 generacji wymienić kierownicę okrągłą z łopatkami na spłaszczoną z łopatkami? Jeśli tak, to co poza samą wymianą kierownicy jest do zrobienia? Czy poduszka będzie pasować czy lepiej kupić spłaszczoną kierownicę z poduszką? Pozdrawiam
-
- 0 odpowiedzi
- 4,2 tys. wyświetleń
-
-
Witam,zakupiłem 2 tygodnie temu audi A5 2017 r. w z programu AUDI SELECT PLUS,auto ma na 4 kołach zabezpieczenie antykradzieżowe /brak klucza waucie/. Przesyłam w załączniku wzór - foto ZABEZPIECZENIA. Drodzy Państwo może ma ktoś do sprzedania lub pożyczania w/w zabezpieczenie - tak abym mógł wykręcić to cuś..... :-)
-
- 0 odpowiedzi
- 5,2 tys. wyświetleń
-
-
Cześć, Mam problem z autoalarmem w swoim Audi. Stawiam samochód na windzie parkingowej i alarm wzbudza się, gdy inny kierowca podnosi/opuszcza samochód pragnąc dostać się do swojego auta.Czy jest jakiś sposób by aktywować/dezaktywować alarm z poziomu pilota lub wyłączyć przyciskiem czujniki ruchu podczas parkowania? Pozdrawiam, Konrad
-
- 0 odpowiedzi
- 7,6 tys. wyświetleń
-