Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Audi Q5 8R (2008-2016)

Forum Audi Q5 8R. Możesz tu pisać o swoich uwagach na temat tego modelu, zaczerpnąć wiedzy na jego temat oraz poprosić o pomoc związaną z tym modelem.

1. Rozpoczęte przez rafal102,

Witam. Posiadam audi Q5 lecz poszukaniu informacji nie mogę znaleźć instrukcji do owego sterowania radiem. Może ktoś podpowie co to za model ??

• 2 odpowiedzi
    • 2,1 tys. wyświetleń
  2. Rozpoczęte przez Aro 7812,

Witam czy jest ktoś wstanie pomóc z wgraniem polskiego języka . Audi 2011 Pozdrawiam

3. Rozpoczęte przez Whitem,

Witam serdecznie. Może ktoś pomoże i podpowie: skąd wziąść i jak wgrać j. polski do audi Q5 bez navigacja i bez czytnika kart, czyli z płyty. Może ktoś ma programik i jest w stanie podrzucić link na forum. Z pewnością wielu użytkowników będzie wdzięcznych

• 0 odpowiedzi
    • 3,3 tys. wyświetleń
  4. Rozpoczęte przez Milszy,

Może mi ktoś podpowiedzieć jak wygląda przelicznik opon i felg w Q5 z 2010 roku? Mam felgi 7Jx 17 z ET 37, a chciałbym wstawić 20 calowe. Jaki mam wybierać rozmiar felg i opon? Z góry dziękuję za odpowiedzi.

• 0 odpowiedzi
    • 2 tys. wyświetleń
  5. Rozpoczęte przez Kamil 88,

Witam...Panowie jak skasować błąd ciśnienia opon w audi Q5 rok 2010

• Thanks
    • 1 odpowiedź
    • 13,6 tys. wyświetleń
  6. Rozpoczęte przez Auto Max,

Witam Mam problem z skasowaniem inspekcji dual service w AUDI Q5 czy mozna to zrobić samemu

• 0 odpowiedzi
    • 3,2 tys. wyświetleń
  7. Rozpoczęte przez Whitem,

Witam. Mam pytanko odnośnie inspekcji serwisowej; jak ją zresetować? Nie chodzi mi o inspekcję olejowá tylko serwisową, co się stanie jak jej nie skasuję?

• 3 odpowiedzi
    • 20,5 tys. wyświetleń
  8. Rozpoczęte przez patryk43,

Witam. Mam pytanie dotyczące kata, chciałem zrobić cały przelot w audi q5 2.0tfsi 211km, wywalić wszystkie puchy + wyciąć kata. Mechanik odradzał mi ponieważ stwierdził że będą mi wyskakiwały błędy i może "coś" się popsuć. Pytanie do Was, co o tym sądzicie? Czy spokojnie mogę robić cały przelot czy kata zostawić?

• 0 odpowiedzi
    • 1,5 tys. wyświetleń
  9. Rozpoczęte przez mariusz79,

Witam ma moze ktos zdiecie klucza do awaryjnego otwierania dachu panoramy.albo gdzie dokupic,albo jaki tam idzie zeby samemu dorobic.prosze o wymiary całego klucza,jesli to nie problem.

• 0 odpowiedzi
    • 1,5 tys. wyświetleń
  10. Rozpoczęte przez Kuba330,

Witam. Czy mógłby mi ktoś rozszyfrowac VIN? Bo nie mam pojęcia o jakim oznaczeniu mam skrzynie w samochodzie a nalepki serwisowej brak. skrzynia to automat s-tronic vin: WAUZZZ8R1AA011344 Jaki olej powinien iść do tej skrzyni?

• 0 odpowiedzi
    • 1,5 tys. wyświetleń
  11. Rozpoczęte przez Invaders,

Witam. Tak jak w temacie koduje lampy w Q5. Człowiek jak się rozpędzi to zrobi coś za szybko i później jest problem. Machnąłem się z kanałami w adaptacji i w kanale 212 niepotrzebnie zmieniłem wartość. Problem polega na tym, że teraz nie pamiętam tej wartości jaka była na początku. Czy jest ktoś w stanie sprawdzić jaka powinna być ? Dziekuje za pomoc z góry

• 3 odpowiedzi
    • 1,8 tys. wyświetleń
  12. Rozpoczęte przez Kulon,

Witam, Posiada ktoś instrukcję dla VCDS lub VCP ? Kodowanie z US na EU (kierunkowskaz miga razem ze światłem stopu) Link który pojawił się na forum z kodowaniem A5 jest bezwartościowy przy tym aucie.

• 4 odpowiedzi
    • 5,4 tys. wyświetleń
  13. Rozpoczęte przez wietrzykrobert@wp.pl,

Jak zakodować lampy led??

• 3 odpowiedzi
    • 8,3 tys. wyświetleń
  14. Witam.Potrzebuję jakiś danych do zakodowania tylnych lamp led USA na EU 2014r. wszystkie dane z innymi modelami nie podchodzą. Dodam że lampy mam przerobione na EU więc samo kodowanie. Może ktoś by chciał i był tak uprzejmy że podzielił by się tą wiedzą był bym niezmiernie wdzięczny. Pozdrawiam.

• Thanks
    • 5 odpowiedzi
    • 12,9 tys. wyświetleń
  15. Rozpoczęte przez Whitem,

Witam. Czy ktoś jest w stanie mi pomóc? Próbuję ustalić kolor auta, niestety nigdzie nie ma tabliczek z kodem koloru. Czy jest na forum ktoś kto jest w stanie po nr vin ustalić kolor: Vin WAUZZZ8R3AA045849 Ewentualnie po tabliczce jedyną jaką znalazłem

• 0 odpowiedzi
    • 1,8 tys. wyświetleń
  16. Rozpoczęte przez peteryoka,

Witam. Czy jest mi ktoś w stanie rozkodować kolor tapicerki.

• 0 odpowiedzi
    • 1,7 tys. wyświetleń
  17. Rozpoczęte przez peteryoka,

Witam. Czy ktoś z was byłby w stanie stwierdzić kolor tapicerki?

• 0 odpowiedzi
    • 1,6 tys. wyświetleń
  18. Rozpoczęte przez Paja,

Witam posiadam Audi Q5 2015 r. chcę do niego założyć koła 21 cali z oponami 275/40. Czy ktoś próbował będzie pasować to szerokość opony iwielkość koła.Proszę o pomoc. Pozdrawiam.

• 0 odpowiedzi
    • 3,5 tys. wyświetleń
  19. Rozpoczęte przez Leon45,

Witam. Mam pytanie do posiadaczy Q5 2.0 TDI z 2016r. Czy jest możliwość dołożenia koła dojazdowego pozostawiając sabbufer? Z góry dzięki za odpowiedź.

• Like
    • 6 odpowiedzi
    • 4,7 tys. wyświetleń
  20. Rozpoczęte przez Krzychmiel,

Witam! Czy ktoś miał taki problem. Jak to rozwiązać ? Autko posiadało komfortowe funkcje bezdotykowego zamykania i otwierania drzwi. Nagle funkcja ta przestała działać. Czy jest jakiś sposób żeby to uaktywnić? Proszę o podpowiedź. W celu uniknięcia rozładowania akumulatora i dla zachowania w ten sposób zdolności do rozruchu przez możliwie długi czas, system zarządzania energią kolejno wyłącza niekonieczne funkcje komfortowe. Możliwe będzie, że samochodu nie da się odblokować przy użyciu funkcji komfortowych.

• Thanks
    • 5 odpowiedzi
    • 5 tys. wyświetleń
  21. Witam serdecznie, mam problem z rozszyfrowaniem znaku z czerwonym kółkiem, w którym jest napis km/godz. i przy kółku cyfra 2 Jak mam to rozumieć, bo nigdzie nie mogę znaleźć, czy ktoś może mi pomóc? Z góry serdecznie dziękuję. Ryszard.

• Thanks
    • 2 odpowiedzi
    • 3,7 tys. wyświetleń
  22. Rozpoczęte przez wfedi,

Witam. Mam Q5 z 2009 roku, 2.0 tdi. Dzisiaj jak zjeżdżałem z krawężnika zapaliła mi się żółta kontrolka przekładni i wyskoczył komunikat, że muszę nacisnąć hamulec i przełączyć bieg. Po zgaszeniu silnika i ponownej jeździe nic takiego więcej nie wyskoczyło. Biegi chodzą bardzo dobrze. Co to mogło oznaczać?

• 0 odpowiedzi
    • 2,9 tys. wyświetleń
  23. Rozpoczęte przez TomcioQ5,

Witam serdecznie użytkowników. W lutym 2021 roku , planuję kupić audi q5 2013r. 2.0 tdi o mocy jak się nie mylę 172KM . I tutaj jestem właśnie zielony , nie wiem co i jak , jakie wyposażenie quatro , S line . Mieszkam w Anglii z tego co widzę jest więcej skrzyń z automatami niż manual . Z skrzynią automatyczną nigdy nie miałem do czynienia bardzo mi się podoba kolor szary . Proszę was o jakieś porady jaką wersję wybrać , na co zwracać uwagę , ile to plus , minus pali. Wasze dośwaidczenia z tym autem . Życzę Wszystkiego Najlepszego w Nowym Roku 2021

• Like
    • 1 odpowiedź
    • 3 tys. wyświetleń
  24. Rozpoczęte przez emivo,

Witam W moim audi 2013 przednie paski led maja delikatnie rozne odcienie, prawa wpadajaca w delikatny odcień niebieskiego,a lewa jest sniezno biała.Raczej dwie lamy sa w oryginale,lecz pewnosci nie mam.Trzeba sie dobrze wpatrzec,lecz zaczyna mnie to irytować.Jakies sugestie?

• 2 odpowiedzi
    • 3,5 tys. wyświetleń
  25. Rozpoczęte przez Nowak Grzegorz,

Witam , Q5 2010r przestały świecić lampy a klapie a świecą w zderzaku , coś namieszałem .?

• 1 odpowiedź
    • 3,9 tys. wyświetleń

Powiadomienie o plikach cookie

Konto

Nawigacja

Szukaj

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.