Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Audi Q5 FY (2017-2024)

Forum Audi Q5 FY. Możesz tu pisać o swoich uwagach na temat tego modelu, zaczerpnąć wiedzy na jego temat oraz poprosić o pomoc związaną z tym modelem.

1. Rozpoczęte przez Kac,

Cześć, jak rozpoznać czy auto ma s-line czy raczej nie? Do tej pory nie zauważyłem jakichś większych zależności, no bo zderzaki są różne i w wersjach z s-line i bez, tak samo elementy z tworzywa są polakierowane też w s-line i bez s-line(chociaż tutaj już zależy od konkretnej sztuki - wiadomo), tylna lotka to samo, jedne auta które mają s-line w środku mają emblematy, ściętą kierownicę a inne już nie, od czego to zależy?

• 0 odpowiedzi
    • 775 wyświetleń
  2. Rozpoczęte przez mahoone,

Witam, Auto nie odpala po wymianie akumulatora. 2022 Audi Q5 45 TFSI MHEV. Wyjąłem stary, włożyłem nowy, zrobiłem kodowanie w VCDS, naciskam start i z pod maski słychać tylko klik i samochód nie odpala. Na desce komunikat: napęd usterka. Zeskanowałem błędy i mam 2, których nie mogę skasować: Sterownik alternatora rozruchowego U0120 00 [00100111] - brak komunikacji, Przewód odblokowania alternatora-rozrusznika P10F0 00 [00100111] - przerwa. Ktoś się z tym spotkał? Z góry dziękuję!

• 1 odpowiedź
    • 300 wyświetleń
  3. Witam. mam uszkodzoną lampę ORI USA już przerobioną na EU z niedziałającym kierunkowskazem.....i teraz pytanie , czy po zakupić ORi EU i bedzie ona działąć bez zmiany Pinów??

4. Rozpoczęte przez tomuss17,

Witam forum mam problem z moim sq5 z 2019 roku v6 3.0tfsi kod cwgd. Problemem jest za wysokie ciśnienie w odmie co skutkuje wystrzeleniem korka wlewu oleju silnikowego. Dodam że odma wymieniona na nową. Na biegu jalowym normalnie ssie korek. Spotkał się ktoś z czymś takim? Pozdro

• 0 odpowiedzi
    • 1,4 tys. wyświetleń
  5. Rozpoczęte przez yogivw,

hej może ktoś spotkał się z tym problemem u siebie. Audi q5 2018r Mimo wolnej drogi prawy, przedni, środkowy czujnik zgłasza zbliżającą się przeszkodę. Sprawdzałem VCDS, błędów brak. Wymieniłem czujnik na nowy, niestety nic to nie zmieniło. Piszczy co jakiś czas sam z siebie. Ma ktoś pomysł co może być tego przyczyną? Jak go usprawnić? Będę wdzięczny za każdą podpowiedź. dzieki pozdrawiam,Pawel

• 3 odpowiedzi
    • 2,2 tys. wyświetleń
  6. Witam... Potrzebuję wykonać serwis klimatyzacji, a nie posiadam naklejki odnośnie jaki gaz znajduje się w układzie i jaka jest jego ilość? Wyczytałem też (proszę o potwierdzenie jeżeli ktoś ma taką wiedzę) że w układach klimatyzacyjnych pojazdów hybrydowych musi znajdować sie inny olej niż w układach z silnikami spalinowymi. Czy to prawda? I jaki to ma być olej w Q5 hybryda.

• 5 odpowiedzi
    • 388 wyświetleń
  7. Rozpoczęte przez Marek3003,

Panowie czy właściciele starszych aut wymieniali już baterie? Jest ona podobno w module pod tylnym siedziskiem. Wymiana po 7 latach więc u mnie w tym roku. Cena na allegro trochę zwala z nóg. Pytanie czy kanapę przesuwną równie łatwo tj. ciągnąc do góry wychacza się? https://allegro.pl/oferta/bateria-modul-sos-audi-a4-a5-a6-a7-q5-q7-q8-4m0-15382953170

• 0 odpowiedzi
    • 1,6 tys. wyświetleń
  8. Rozpoczęte przez Adrian563112,

Witam jestem nowym posiadaczem audi a5/2.0 tfsi. 150 km ( mild hybryd) 2020 rok Potrzebuje porady odnośnie wymiany oleju . Wcześniejszy właściciel serwisował auto tylko w autoryzowanych serwisach audi . Serwis zalewał olej 0w20 oryginalny dedykowany VW . Autko ma nalatane 190 tysięcy . Wymieniać olej na gęstszy przy tym przebiegu czy zostać przy 0w20 , i jaki olej najlepiej zalać pozdrawiam

• Upvote
    • 1 odpowiedź
    • 2,3 tys. wyświetleń
  9. Rozpoczęte przez roldis,

Q5 2020,hybr. po lądowaniu w rowie (jedynie uszkodzenia boczne - lewej strony ) - po kolizji zniknął prąd . Z innych aut znam wyłącznik bezwładnościowy w takich przypadkach a jak jest tu ktoś podpowie?

• 4 odpowiedzi
    • 3,8 tys. wyświetleń

Powiadomienie o plikach cookie

Konto

Nawigacja

Szukaj

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.