Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Audi Q5 FY (2017-2024)

Forum Audi Q5 FY. Możesz tu pisać o swoich uwagach na temat tego modelu, zaczerpnąć wiedzy na jego temat oraz poprosić o pomoc związaną z tym modelem.

1. Rozpoczęte przez radzioslawy,

Witam Wszystkich serdecznie. Rozglądam się właśnie za Q5ką i znalazłem w roczniku 2017 z przebiegiem 61 tys. km jeżdżone w leasingu. To chyba jest pierwszy rok tego rocznika. Dodatkowo miała małe zdarzenia drogowe wyceniane na 7-10k pln zgodnie z raportem z serwisu bez wystrzałów poduszek i pękania szyb. Auto jest w Autoryzowanym Salonie Audi. Poczytałem chwilkę o salonie, poczytałem chwilkę o modelu samochodu no i teraz mam zagwozdkę co robić, a pytań pojawiło się dużo, oto kilka z nich: 1. Czy brać auto po zdarzeniach drogowych zważywszy, że wszystko było wymieniane w ASO na oryginalne części? 2. Czy brać w Autoryzowanym Saonie, a może jednak od osoby pr…

• Like
    • 2 odpowiedzi
    • 4 tys. wyświetleń
  2. Rozpoczęte przez Ryszard_J,

ma ktos instrukcję MMI do Q5 z 2017r

• 0 odpowiedzi
    • 2 tys. wyświetleń
  3. Rozpoczęte przez Ryszard_J,

witam szukam odpowiedzi do czego potrzebny jest kod z zawieszki 10 cyfrowy (którego nie przekazał mi sprzedający? wie ktoś coś

• 1 odpowiedź
    • 3,1 tys. wyświetleń
  4. Rozpoczęte przez PIOTR08,

Witam, nie mogę doprosić się o instrukcję obsługi po polsku do audi q5 po 2017 roku. Może by ktoś podesłał jakiś link, lub gdzie mogę ściągnąc ? Z góry dziękuję.

• 1 odpowiedź
    • 1,9 tys. wyświetleń
  5. Witajcie, poszukuję rady co do doboru opon. Sprawa dotyczy Q5 TFSIe rok 2020 na kołach 20 cali. Chciałbym założyć na felgi 20 cali opony całosezonowe. Mieszkam w części kraju gdzie zimą mamy około 6 dni ze śniegiem, nie jeżdżę w góry i raczej na moich drogach śnieg nie leży. Poszukując opon całorocznych w rozmiarze 255/45 R 20 na tknąłem się na dylemat. Opony całoroczne z homologacją Audi (ale bez znaczka śnieżynki 3PMSF) czy też opony bez homologacji Audi ale przetestowane przez np. ADAC w warunkach śniegowych (ze znaczkiem śnieżynki 3PMSF)? Które wybrać? Opony z homologacją jakie znalazłem to Pirelli Scorpion Verde All Season ale bez śnieżynki, innych nie znalazłem…

• 0 odpowiedzi
    • 3,3 tys. wyświetleń
  6. Rozpoczęte przez cuba92,

Witam , Od ponad pół roku jestem posiadaczem Adui Audi Q5 drugiej generacji 2.0 TDI 190 km , auto samo w sobie sprawuję się świetnie lecz ma bardzo mało elastyczny silnik . Z racji ,że jest na gwarancji chce wrzucić do niej box chiptuning dowiadywałem się w kilku firmach zajmujących się tym tematem . Na początku każdy proponuję program ale ,że jest na gwarancji to musi być box . Ponoć z tego silnika dużo się już nie da wyciągnąć i realnie 20-30 km i 30-40 nm . Zastawiam się czy przyniesie to jakiś efakt dla tego samochodu ? ktoś może z was robił takie modyfikacje w tym modelu ?

• 1 odpowiedź
    • 4,1 tys. wyświetleń
  7. Rozpoczęte przez Radek3530,

Witam, mam pytanie czy orientuje się ktoś czy można doposażyc audi Q5 w elektryczne otwieranie i domykanie klapy bagażnika.

• Thanks
    • 1 odpowiedź
    • 4,9 tys. wyświetleń
  8. Rozpoczęte przez MarBob80,

Witam serdecznie poszukuję instrukcji obsługi w języku polskim do Audi Q5 II jeżeli ktoś posiada to bardzo proszę o udostępnienie z góry dziękuję

• 0 odpowiedzi
    • 2,8 tys. wyświetleń
  9. Rozpoczęte przez Tomala72,

Witam Proszę o informację od koleżeństwa jaki filtr jest zalecany lub montowany na pierwszy montaż. Chciałbym dokonać dodatkowej wymiany oleju przy przebiegu 15 000 km. Silnik 2.0 TDI 140 KW.

• 0 odpowiedzi
    • 3,4 tys. wyświetleń

Powiadomienie o plikach cookie

Konto

Nawigacja

Szukaj

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.