Audi Q5 FY (2017-2024)
Forum Audi Q5 FY. Możesz tu pisać o swoich uwagach na temat tego modelu, zaczerpnąć wiedzy na jego temat oraz poprosić o pomoc związaną z tym modelem.
209 tematów w tym forum
-
Witam Wszystkich serdecznie. Rozglądam się właśnie za Q5ką i znalazłem w roczniku 2017 z przebiegiem 61 tys. km jeżdżone w leasingu. To chyba jest pierwszy rok tego rocznika. Dodatkowo miała małe zdarzenia drogowe wyceniane na 7-10k pln zgodnie z raportem z serwisu bez wystrzałów poduszek i pękania szyb. Auto jest w Autoryzowanym Salonie Audi. Poczytałem chwilkę o salonie, poczytałem chwilkę o modelu samochodu no i teraz mam zagwozdkę co robić, a pytań pojawiło się dużo, oto kilka z nich: 1. Czy brać auto po zdarzeniach drogowych zważywszy, że wszystko było wymieniane w ASO na oryginalne części? 2. Czy brać w Autoryzowanym Saonie, a może jednak od osoby pr…
-
-
- 2 odpowiedzi
- 4 tys. wyświetleń
-
-
ma ktos instrukcję MMI do Q5 z 2017r
-
- 0 odpowiedzi
- 2 tys. wyświetleń
-
-
witam szukam odpowiedzi do czego potrzebny jest kod z zawieszki 10 cyfrowy (którego nie przekazał mi sprzedający? wie ktoś coś
-
- 1 odpowiedź
- 3,1 tys. wyświetleń
-
-
Witam, nie mogę doprosić się o instrukcję obsługi po polsku do audi q5 po 2017 roku. Może by ktoś podesłał jakiś link, lub gdzie mogę ściągnąc ? Z góry dziękuję.
-
- 1 odpowiedź
- 1,9 tys. wyświetleń
-
-
Witajcie, poszukuję rady co do doboru opon. Sprawa dotyczy Q5 TFSIe rok 2020 na kołach 20 cali. Chciałbym założyć na felgi 20 cali opony całosezonowe. Mieszkam w części kraju gdzie zimą mamy około 6 dni ze śniegiem, nie jeżdżę w góry i raczej na moich drogach śnieg nie leży. Poszukując opon całorocznych w rozmiarze 255/45 R 20 na tknąłem się na dylemat. Opony całoroczne z homologacją Audi (ale bez znaczka śnieżynki 3PMSF) czy też opony bez homologacji Audi ale przetestowane przez np. ADAC w warunkach śniegowych (ze znaczkiem śnieżynki 3PMSF)? Które wybrać? Opony z homologacją jakie znalazłem to Pirelli Scorpion Verde All Season ale bez śnieżynki, innych nie znalazłem…
-
- 0 odpowiedzi
- 3,3 tys. wyświetleń
-
-
Witam , Od ponad pół roku jestem posiadaczem Adui Audi Q5 drugiej generacji 2.0 TDI 190 km , auto samo w sobie sprawuję się świetnie lecz ma bardzo mało elastyczny silnik . Z racji ,że jest na gwarancji chce wrzucić do niej box chiptuning dowiadywałem się w kilku firmach zajmujących się tym tematem . Na początku każdy proponuję program ale ,że jest na gwarancji to musi być box . Ponoć z tego silnika dużo się już nie da wyciągnąć i realnie 20-30 km i 30-40 nm . Zastawiam się czy przyniesie to jakiś efakt dla tego samochodu ? ktoś może z was robił takie modyfikacje w tym modelu ?
-
- 1 odpowiedź
- 4,1 tys. wyświetleń
-
-
Witam, mam pytanie czy orientuje się ktoś czy można doposażyc audi Q5 w elektryczne otwieranie i domykanie klapy bagażnika.
-
-
- 1 odpowiedź
- 4,9 tys. wyświetleń
-
-
Witam serdecznie poszukuję instrukcji obsługi w języku polskim do Audi Q5 II jeżeli ktoś posiada to bardzo proszę o udostępnienie z góry dziękuję
-
- 0 odpowiedzi
- 2,8 tys. wyświetleń
-
-
Witam Proszę o informację od koleżeństwa jaki filtr jest zalecany lub montowany na pierwszy montaż. Chciałbym dokonać dodatkowej wymiany oleju przy przebiegu 15 000 km. Silnik 2.0 TDI 140 KW.
-
- 0 odpowiedzi
- 3,4 tys. wyświetleń
-