Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Audi Q3 8U (2011-2018)

Forum Audi Q3 8U. Możesz tu pisać o swoich uwagach na temat tego modelu, zaczerpnąć wiedzy na jego temat oraz poprosić o pomoc związaną z tym modelem.

1. Rozpoczęte przez Staruszka,

Witam wszystkich Mam takie pytanie mam audi q3 z 2015 tdi 150km Po przejechaniu ok 5-6 km. gdy silnik osiągnie tylko prawidłową temperaturę załączają się wentylatory , przedtem było wszystko normalnie mogłam przejechać 100 km i wentylatory się nie włączały . Po zgaszeniu silnika wentylatory pracują przez jskiś czas a potem się wyłączają . Nie ma żadnych komunikatów że coś nie działa , żadna kontrolka się nie świeci Wskaźnik temperatury też pokazuje wszystko prawidłowo Czy ktoś ma pojęcie co to może być

• 0 odpowiedzi
    • 3,1 tys. wyświetleń
  2. Rozpoczęte przez levy312,

Witam. Może ma ktoś mapy 6.36.0 do nawigacji mmi 3G+? Pozdrawiam

• 0 odpowiedzi
    • 3,6 tys. wyświetleń
  3. Rozpoczęte przez Daroo015,

Witam wszystkich i proszę o radę. Otóż jestem posiadaczem od niedawna Audi Q3 z roku 2015 i przebiegiem 150000. Autko sprawuje się bez zarzutu wszystko wymienione na czas gdyż poprzedni właściciel to znajomy. Ale mam jeden błąd który wyświetla mi się po przeskanowaniu autka i nie da się go usunąć. To błąd haka holowniczego i nigdzie więcej nie występuje. Nie wiem czy dopiero można go skasować po podłączeniu przyczepy. Proszę o podpowiedź jak można go skasować lub co zrobić żeby go usunąć. Z góry bardzo dziękuje.

• 2 odpowiedzi
    • 8,4 tys. wyświetleń
  4. Rozpoczęte przez Noipp,

Witam, posiadam q3 z napędem 4x4 typu haldex. Czy ktoś mógłby mi określić której generacji to haldex? Czy można to poznać po nr Vin czy opisano to gdzieś w książce serwisowej, a może ktoś może mi to sprawdzić. Pozdrawiam

• 0 odpowiedzi
    • 2,2 tys. wyświetleń
  5. Rozpoczęte przez Paweł p,

Cześć, orientujecie się jaką wybrać końcówkę jeśli oryginał z usa ma 8U0945094ab a w Polsce można zakupić, np 8U0945094M, 8U0945094A, 8U0945094H

• 0 odpowiedzi
    • 728 wyświetleń
  6. Rozpoczęte przez slaweklidz,

Witam. Mam do zrobienia przegląd gwarancyjny audi Q3 1,4 benzyna automat rok produkcji 2016 numer silnika CZDA. Chciałem zakupić świece zapłonowe i dać je do wymiany na przeglądzie tylko nie wiem jakie to mają być - producent, parametry techniczne tych świec? W serwisie nie chcieli powiedzieć bo chcą abym je zakupił u nich ( przebitka cenowa jak na wszystkim przynajmniej 100 %).

• 0 odpowiedzi
    • 3,3 tys. wyświetleń
  7. Rozpoczęte przez adams082,

Czy ktoś wie jaką kamerę muszę dokupić do Q3 2012 żeby współdziałała z oryginalnym monitorem?

• 1 odpowiedź
    • 3,6 tys. wyświetleń
  8. Rozpoczęte przez kamilol,

witam potrzebuje informacji jak wymienić siłownik klapki wlewu paliwa audi q3

• 0 odpowiedzi
    • 1,1 tys. wyświetleń
  9. Rozpoczęte przez Sebek94,

Cześć, czy ktoś z osób tu dostępnych posiada wiedze jak zmienić wersję USA na EU ?? Chodzi mi o radio, fis oraz światła przednie

• 1 odpowiedź
    • 2,2 tys. wyświetleń
  10. Rozpoczęte przez Doepke,

Witam, czy jest możliwość wyjęcia wentylatory chłodnicy bez wyjmowania chłodnicy, czy ktoś ma takie doświadczenie. Pozdrawiam

• 1 odpowiedź
    • 1,1 tys. wyświetleń
  11. Rozpoczęte przez DamianOnee,

Witam . Audi q3 2016 s line posiadam oświetlenie albittne białe . dokupiłem sobie światłowody jak na zdjęciu. Chciałbym podłączyć to do oświetlenia ambitnego tak aby mi się to włączało razem .. czy jest taka możliwość?? myślałem na początku że jest bezpiecznik od oświetlenia albitnego, ale nie ma .. teraz nie wiem gdzie mogę ukraść prąd .. dziękuję za pomoc .

• 0 odpowiedzi
    • 1,8 tys. wyświetleń
  12. Rozpoczęte przez bwodzicka,

Witam, czy ktoś może mi doradzić jak mam uruchomić opcję otwierania i zamykania szyb pilotem. Czy wogóle istnieje taka opcja?

• 1 odpowiedź
    • 2 tys. wyświetleń
  13. Witajcie mam problem ze zdjęciem kompnentu audi nawet w serwisie nie zdjeli mi kompononetu w systemi mmi, gdysz wyskakuje mi błąd gateway i proces się przerywa. Czy ktoś wie jak temu zaradzić?

• 0 odpowiedzi
    • 201 wyświetleń

Powiadomienie o plikach cookie

Konto

Nawigacja

Szukaj

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.