Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Audi A4 B8 (2008-2015)

Forum Audi A4 B8. Możesz tu pisać o swoich uwagach na temat tego modelu, zaczerpnąć wiedzy na jego temat oraz poprosić o pomoc związaną z tym modelem...

1. Rozpoczęte przez Dawid 123,

Witam mam problem w audia4b8 2.0 po przejechaniu nawet 1km i wyłączeniu silnika wentylator działa jeszcze przez 5 min a wczesniej tak nie mialem tem 85 * prosze o porade Pozdrawiam

• 0 odpowiedzi
    • 3 tys. wyświetleń
  2. Rozpoczęte przez OZI500,

Witam czy wentylatory chłodnicy w A4 B8 z 2011 można zastąpić wersją z jednym wentylatorem

• 0 odpowiedzi
    • 3,8 tys. wyświetleń
  3. Rozpoczęte przez Pentos,

Panowie mam pytanie jestem w trakcie kupowania a4 lecz znalazłem spory wyciek w okolicy pompy wspomagania. Czy jest ktoś tutaj co pomógł by określić czy coś poważnego. Dodam fotkę o co.mo chodzi.

• 0 odpowiedzi
    • 5,3 tys. wyświetleń
  4. Rozpoczęte przez Huberd,

Panowie proszę o pomoc w rozwiązaniu tematu małego wysięku. Co to za przewód zdjęcie w załączeniu.

• 0 odpowiedzi
    • 2,9 tys. wyświetleń
  5. Rozpoczęte przez Mateo12345,

Witam. Wie ktos gdzie wymienie poza ASO rozrząd w 2.7 tdi na dolnym sląsku?

• 0 odpowiedzi
    • 2,7 tys. wyświetleń
  6. Rozpoczęte przez Pojechali,

Witam proszę o pomoc, informacje mam auto z 2017 roku audi a4b8 2.0 diesel wyskoczył mi komunikat wymiana oleju i przegląd, o jakim przeglądzie tu mowa? Bo auto było kupione w Niemczech w Komisie i w dowodzie na dwa lata jest wbity, po drugie czy muszę wymienić olej w silniku i olej w skrzyni biegów s tronic w serwisie??? Co wchodzi w skład przeglądu??? I czy usunę ten komunikat wtedy gdy nie będę w serwisie aso dokonywał zabiegu Na załączonym obrazku kosztorys wysłali i chyba olej w skrzyni i silniku trzeba wymienić??

• Thanks
    • 1 odpowiedź
    • 8,3 tys. wyświetleń
  7. Rozpoczęte przez SebaEBA,

Witam, jestem zmuszony wymienić silnik w moim 2.0tfsi o oznaczeniu cdnc, i teraz pytanie czy muszę wstawić słupek o takim samym oznaczeniu czy może być np CDN lub jakiś inny.

• 0 odpowiedzi
    • 846 wyświetleń
  8. Rozpoczęte przez SebaEBA,

Witam, jestem zmuszony wymienić silnik w moim 2.0tfsi o oznaczeniu cdnc, i teraz pytanie czy muszę wstawić słupek o takim samym oznaczeniu czy może być np CDN lub jakiś inny.

• 0 odpowiedzi
    • 705 wyświetleń
  9. Rozpoczęte przez szm3r,

Wymiary Audi A4: Wymiary Audi A4 Avant:

• 0 odpowiedzi
    • 15,6 tys. wyświetleń
  10. Rozpoczęte przez adekkol,

Witam. W Audi A4 2010r. przestał działać wyświetlacz między prędkościomierzem, a obrotomierzem, jest kompletnie czarny i nie reagujący na nic. Proszę o odpowiedzi, co może być tego przyczyną? Pozdrawiam

• 0 odpowiedzi
    • 4,6 tys. wyświetleń
  11. Rozpoczęte przez wadza,

Gdy zamknę auto to zapala się kontrolka na desce i podświetla przycisk ręcznego. Po przeskanowaniu komputerem nie wykazuje żadnych błędów.

12. Rozpoczęte przez wadza,

Jaki polecacie żarnik d3s? Zastanawiam się nad PHILIPS Xenon WhiteVision gen2 Osram Cool Blue Intense CBI Next Gen.

• 0 odpowiedzi
    • 2,5 tys. wyświetleń
  13. Rozpoczęte przez Bolek 88,

Witam.zamierzam założyć do mojej b8 sprężyny eibacha prokit -30 i chciałabym się dowiedzieć jak z komfortem i jak nisko usiądzie.oryginalne mam 1Ba koła 18 245/40.pozdro

• 0 odpowiedzi
    • 3,4 tys. wyświetleń
  14. Rozpoczęte przez Gwizbi,

Witam, Chciałbym zamienić aktualną kierownice z przedlifta na nowszą. Zakupiłem od modelu a6 c7 z tego co sprzedawca mówił, ale wtyczka poduszki do zwijaka nie pasuje. Czy byłby mi ktoś w stanie pomóc z znalezieniem odpowiedniego zwijaka pod poduszkę z taką wtyczka, ewentualnie podpowiedział inne rozwiązanie.

• 0 odpowiedzi
    • 1,5 tys. wyświetleń
  15. Rozpoczęte przez bartekz97,

Witam. Zwracam się do was z prośbą i poradą. Postanowiłem wymienić sprężyny na standardowe do sline. Aktualnie posiadam eibachy -30mm. Czy mogę je zmienić na te standardowe od sline nie zmieniając amorow? Pytam ponieważ nie wiem czy amory też były wymieniane. Z tego to patrzyłem to są wsadzone sachs tylko nie pamiętam dokładnych numerów. Audi a4 b8 2010 2.0 143km s line Vin: WAUZZZ8K0BA004194

• 0 odpowiedzi
    • 3,1 tys. wyświetleń

Powiadomienie o plikach cookie

Konto

Nawigacja

Szukaj

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.