Audi A4 B8 (2008-2015)
Forum Audi A4 B8. Możesz tu pisać o swoich uwagach na temat tego modelu, zaczerpnąć wiedzy na jego temat oraz poprosić o pomoc związaną z tym modelem...
90 tematów w tym forum
-
Witam mam problem w audia4b8 2.0 po przejechaniu nawet 1km i wyłączeniu silnika wentylator działa jeszcze przez 5 min a wczesniej tak nie mialem tem 85 * prosze o porade Pozdrawiam
-
- 0 odpowiedzi
- 3 tys. wyświetleń
-
-
Witam czy wentylatory chłodnicy w A4 B8 z 2011 można zastąpić wersją z jednym wentylatorem
-
- 0 odpowiedzi
- 3,8 tys. wyświetleń
-
-
Panowie mam pytanie jestem w trakcie kupowania a4 lecz znalazłem spory wyciek w okolicy pompy wspomagania. Czy jest ktoś tutaj co pomógł by określić czy coś poważnego. Dodam fotkę o co.mo chodzi.
-
- 0 odpowiedzi
- 5,3 tys. wyświetleń
-
-
-
Witam. Wie ktos gdzie wymienie poza ASO rozrząd w 2.7 tdi na dolnym sląsku?
-
- 0 odpowiedzi
- 2,7 tys. wyświetleń
-
-
Witam proszę o pomoc, informacje mam auto z 2017 roku audi a4b8 2.0 diesel wyskoczył mi komunikat wymiana oleju i przegląd, o jakim przeglądzie tu mowa? Bo auto było kupione w Niemczech w Komisie i w dowodzie na dwa lata jest wbity, po drugie czy muszę wymienić olej w silniku i olej w skrzyni biegów s tronic w serwisie??? Co wchodzi w skład przeglądu??? I czy usunę ten komunikat wtedy gdy nie będę w serwisie aso dokonywał zabiegu Na załączonym obrazku kosztorys wysłali i chyba olej w skrzyni i silniku trzeba wymienić??
-
-
- 1 odpowiedź
- 8,3 tys. wyświetleń
-
-
Witam, jestem zmuszony wymienić silnik w moim 2.0tfsi o oznaczeniu cdnc, i teraz pytanie czy muszę wstawić słupek o takim samym oznaczeniu czy może być np CDN lub jakiś inny.
-
- 0 odpowiedzi
- 846 wyświetleń
-
-
Witam, jestem zmuszony wymienić silnik w moim 2.0tfsi o oznaczeniu cdnc, i teraz pytanie czy muszę wstawić słupek o takim samym oznaczeniu czy może być np CDN lub jakiś inny.
-
- 0 odpowiedzi
- 705 wyświetleń
-
-
Wymiary Audi A4: Wymiary Audi A4 Avant:
-
- 0 odpowiedzi
- 15,6 tys. wyświetleń
-
-
Witam. W Audi A4 2010r. przestał działać wyświetlacz między prędkościomierzem, a obrotomierzem, jest kompletnie czarny i nie reagujący na nic. Proszę o odpowiedzi, co może być tego przyczyną? Pozdrawiam
-
- 0 odpowiedzi
- 4,6 tys. wyświetleń
-
-
Gdy zamknę auto to zapala się kontrolka na desce i podświetla przycisk ręcznego. Po przeskanowaniu komputerem nie wykazuje żadnych błędów.
-
- 0 odpowiedzi
- 1,4 tys. wyświetleń
- 1 obserwujący
-
-
Jaki polecacie żarnik d3s? Zastanawiam się nad PHILIPS Xenon WhiteVision gen2 Osram Cool Blue Intense CBI Next Gen.
-
- 0 odpowiedzi
- 2,5 tys. wyświetleń
-
-
Witam.zamierzam założyć do mojej b8 sprężyny eibacha prokit -30 i chciałabym się dowiedzieć jak z komfortem i jak nisko usiądzie.oryginalne mam 1Ba koła 18 245/40.pozdro
-
- 0 odpowiedzi
- 3,4 tys. wyświetleń
-
-
Witam, Chciałbym zamienić aktualną kierownice z przedlifta na nowszą. Zakupiłem od modelu a6 c7 z tego co sprzedawca mówił, ale wtyczka poduszki do zwijaka nie pasuje. Czy byłby mi ktoś w stanie pomóc z znalezieniem odpowiedniego zwijaka pod poduszkę z taką wtyczka, ewentualnie podpowiedział inne rozwiązanie.
-
- 0 odpowiedzi
- 1,5 tys. wyświetleń
-
-
Witam. Zwracam się do was z prośbą i poradą. Postanowiłem wymienić sprężyny na standardowe do sline. Aktualnie posiadam eibachy -30mm. Czy mogę je zmienić na te standardowe od sline nie zmieniając amorow? Pytam ponieważ nie wiem czy amory też były wymieniane. Z tego to patrzyłem to są wsadzone sachs tylko nie pamiętam dokładnych numerów. Audi a4 b8 2010 2.0 143km s line Vin: WAUZZZ8K0BA004194
-
- 0 odpowiedzi
- 3,1 tys. wyświetleń
-