Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Audi A4 B8 (2008-2015)

Forum Audi A4 B8. Możesz tu pisać o swoich uwagach na temat tego modelu, zaczerpnąć wiedzy na jego temat oraz poprosić o pomoc związaną z tym modelem...

1. Rozpoczęte przez Jozek132,

Mam pytanie czy da sie vcdesem wyregulowac tylne tloczki hamulca recznego?

• Thanks
    • 1 odpowiedź
    • 4,4 tys. wyświetleń
  2. Rozpoczęte przez Dawid 123,

Witam mam problem w audia4b8 2.0 po przejechaniu nawet 1km i wyłączeniu silnika wentylator działa jeszcze przez 5 min a wczesniej tak nie mialem tem 85 * prosze o porade Pozdrawiam

• 0 odpowiedzi
    • 3,1 tys. wyświetleń
  3. Rozpoczęte przez OZI500,

Witam czy wentylatory chłodnicy w A4 B8 z 2011 można zastąpić wersją z jednym wentylatorem

• 0 odpowiedzi
    • 3,8 tys. wyświetleń
  4. Rozpoczęte przez Pentos,

Panowie mam pytanie jestem w trakcie kupowania a4 lecz znalazłem spory wyciek w okolicy pompy wspomagania. Czy jest ktoś tutaj co pomógł by określić czy coś poważnego. Dodam fotkę o co.mo chodzi.

• 0 odpowiedzi
    • 5,4 tys. wyświetleń
  5. Rozpoczęte przez Huberd,

Panowie proszę o pomoc w rozwiązaniu tematu małego wysięku. Co to za przewód zdjęcie w załączeniu.

• 0 odpowiedzi
    • 2,9 tys. wyświetleń
  6. Rozpoczęte przez Mateo12345,

Witam. Wie ktos gdzie wymienie poza ASO rozrząd w 2.7 tdi na dolnym sląsku?

• 0 odpowiedzi
    • 2,8 tys. wyświetleń
  7. Rozpoczęte przez Pojechali,

Witam proszę o pomoc, informacje mam auto z 2017 roku audi a4b8 2.0 diesel wyskoczył mi komunikat wymiana oleju i przegląd, o jakim przeglądzie tu mowa? Bo auto było kupione w Niemczech w Komisie i w dowodzie na dwa lata jest wbity, po drugie czy muszę wymienić olej w silniku i olej w skrzyni biegów s tronic w serwisie??? Co wchodzi w skład przeglądu??? I czy usunę ten komunikat wtedy gdy nie będę w serwisie aso dokonywał zabiegu Na załączonym obrazku kosztorys wysłali i chyba olej w skrzyni i silniku trzeba wymienić??

• Thanks
    • 1 odpowiedź
    • 8,5 tys. wyświetleń
  8. Rozpoczęte przez SebaEBA,

Witam, jestem zmuszony wymienić silnik w moim 2.0tfsi o oznaczeniu cdnc, i teraz pytanie czy muszę wstawić słupek o takim samym oznaczeniu czy może być np CDN lub jakiś inny.

• 0 odpowiedzi
    • 901 wyświetleń
  9. Rozpoczęte przez SebaEBA,

Witam, jestem zmuszony wymienić silnik w moim 2.0tfsi o oznaczeniu cdnc, i teraz pytanie czy muszę wstawić słupek o takim samym oznaczeniu czy może być np CDN lub jakiś inny.

• 0 odpowiedzi
    • 783 wyświetleń
  10. Rozpoczęte przez szm3r,

Wymiary Audi A4: Wymiary Audi A4 Avant:

• 0 odpowiedzi
    • 15,7 tys. wyświetleń
  11. Rozpoczęte przez adekkol,

Witam. W Audi A4 2010r. przestał działać wyświetlacz między prędkościomierzem, a obrotomierzem, jest kompletnie czarny i nie reagujący na nic. Proszę o odpowiedzi, co może być tego przyczyną? Pozdrawiam

• 0 odpowiedzi
    • 4,6 tys. wyświetleń
  12. Rozpoczęte przez wadza,

Gdy zamknę auto to zapala się kontrolka na desce i podświetla przycisk ręcznego. Po przeskanowaniu komputerem nie wykazuje żadnych błędów.

• 0 odpowiedzi
    • 1,4 tys. wyświetleń
  13. Rozpoczęte przez wadza,

Jaki polecacie żarnik d3s? Zastanawiam się nad PHILIPS Xenon WhiteVision gen2 Osram Cool Blue Intense CBI Next Gen.

• 0 odpowiedzi
    • 2,5 tys. wyświetleń
  14. Rozpoczęte przez Bolek 88,

Witam.zamierzam założyć do mojej b8 sprężyny eibacha prokit -30 i chciałabym się dowiedzieć jak z komfortem i jak nisko usiądzie.oryginalne mam 1Ba koła 18 245/40.pozdro

• 0 odpowiedzi
    • 3,4 tys. wyświetleń
  15. Rozpoczęte przez Gwizbi,

Witam, Chciałbym zamienić aktualną kierownice z przedlifta na nowszą. Zakupiłem od modelu a6 c7 z tego co sprzedawca mówił, ale wtyczka poduszki do zwijaka nie pasuje. Czy byłby mi ktoś w stanie pomóc z znalezieniem odpowiedniego zwijaka pod poduszkę z taką wtyczka, ewentualnie podpowiedział inne rozwiązanie.

• 0 odpowiedzi
    • 1,6 tys. wyświetleń
  16. Rozpoczęte przez bartekz97,

Witam. Zwracam się do was z prośbą i poradą. Postanowiłem wymienić sprężyny na standardowe do sline. Aktualnie posiadam eibachy -30mm. Czy mogę je zmienić na te standardowe od sline nie zmieniając amorow? Pytam ponieważ nie wiem czy amory też były wymieniane. Z tego to patrzyłem to są wsadzone sachs tylko nie pamiętam dokładnych numerów. Audi a4 b8 2010 2.0 143km s line Vin: WAUZZZ8K0BA004194

• 0 odpowiedzi
    • 3,2 tys. wyświetleń

Powiadomienie o plikach cookie

Konto

Nawigacja

Szukaj

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.