Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Audi A6 C6 (2004-2011)

Forum Audi A6 C6. Możesz tu pisać o swoich uwagach na temat tego modelu, zaczerpnąć wiedzy na jego temat oraz poprosić o pomoc związaną z tym modelem...

1. Rozpoczęte przez Bezimienny,

Witam serdecznie chciał bym zapytać czy ktoś nie miał podobnego problemu z ubytkiem prądu na postoju auta i co było przyczyna ? Myślałem ze to aku i kupiłem nowe ale problem jest nadal . Czekam na podpowiedzi i z góry dziękuje .

• 0 odpowiedzi
    • 4,2 tys. wyświetleń
  2. Rozpoczęte przez rudy150,

Witam. Mam pytanie odnośnie A6 C6 a mianowicie tego jaki typ mocowania koła zapasowego z poprzednich lub nowszych wersji A6 będzie pasował w fabryczny otwór w bagażniku. Aktualnie posiadam w swoim kombi tylko zestaw naprawczy jednak chcę kupić dojazdówkę a następnie przymocować ją w bezpieczny sposób. Dołączam zdjęcie otworu. Dzięki!

• 0 odpowiedzi
    • 4,2 tys. wyświetleń
  3. Rozpoczęte przez Ibish,

WItam mam problem z vcds 12.12 w a6 c6 2008 2.0tdi przez kabel Hex-com 12.12 chce ustawić doświetlenie zakrętów za pomocą halogenów ale jak wchodzę w moduł i daje opcje coding to nie mam opcji long coding helper tak samo przy próbie włączenia testu zegarów przed odpaleniem.

• 0 odpowiedzi
    • 4,1 tys. wyświetleń
  4. Witam wszystkich Nie działa światło wstecznego lewa strona żarówka sprawna przy usuwaniu błędów komputerem wyświetliło zwarcie pomiędzy przeciwmgielne a wstecznym

• 0 odpowiedzi
    • 4,1 tys. wyświetleń
  5. Siemanko Fani Audi Mam taki oto dylemat: Od niedawna jestem posiadaczem Audi A6 C6 Avant 2.4 Quattro (177 KM) z rocznika 2007 w wersji S-line. Muszę kupić opony i felgi na lato. Pytanie brzmi jakiego rozmiaru felgi wybrać – R16 czy R17? Chodzi mi o to, by podczas jazdy NIE BYŁO „za sztywno” (sama w sobie wersja S-line ma podobno obniżone o 20 mm zawieszenie, które jest niby nieco twardsze niż wersji standardowej). Z racji swojego miejsca zamieszkania muszę od czasu do czasu jeździć po drogach o trochę gorszej jakości. Chłop z jednego z serwisów opon zasugerował mi wybór felg R16 i dobór trochę wyższych opon. Co Wy byście radzili kupić by nie było „za szty…

• 2 odpowiedzi
    • 4 tys. wyświetleń
  6. Rozpoczęte przez Tomek1980,

Witam wszystkich milosnikow Audi A6 C6. Od paru dni mam problem z moja navi poniewaz nie widzi zadnej satelity. Natomiast aktualna pozycje auta pokazuje, ze jestem gdzies 20 km od zeczywistej pozycji. Jak przemieszczam sie to pozycja na wyswietlaczu navi troche sie zmienia. Odlaczylem antene GPS i bez zmian wszystko pokazuje tak samo. Zrobilem restart wagiem mmi i nic nie dalo,zadnych bledow. Odlaczylem akumulator na 20 min tez nic nie dalo. Mysle o kupnie nowej anteny GPS ale nie wiem czy to bedzie trafny wybor. Prosze o pomoc. pozdrawiam

• 0 odpowiedzi
    • 4 tys. wyświetleń
  7. Rozpoczęte przez Marek 9,

witam grupowiczów ,czy ktoś posiada lub posiadał takie autko ,bo mam mnóstwo pytań odnośnie jego eksploatacji .

• 0 odpowiedzi
    • 4 tys. wyświetleń
  8. Witam. Chciałbym wymienić przednie lampy z ksenonowych na zwykłe. Czy warto, co z samopoziomowaniem ? Pozdrawiam

• 1 odpowiedź
    • 3,9 tys. wyświetleń
  9. Rozpoczęte przez grzegorz67_2004,

witam Kupuje A6 z USA jak i gdzie sprawdzić wyposarzenie proszę oinformację

• 0 odpowiedzi
    • 3,9 tys. wyświetleń
  10. Rozpoczęte przez cmdmaniek,

Cześć Szukam jakiegoś zestawu, najlepiej do ok 300zł, jakiś kable(interfejs)+soft. Przeglądam troche ale praktycznie w wszystkich, pisze ze akurat AUDI A6C6 nie obsługuje. Co polecacie, wielkie dzieki, jeśli możecie podesłać link z amazona, albo z ebay, bo będę zamawiał z USA.

• 0 odpowiedzi
    • 3,9 tys. wyświetleń
  11. Rozpoczęte przez mareczek_rybnik,

Witam mam problem z nie równa praca silnika. Świece wymienione i cewki auto posiada lpg brc na kompie nie wypala żadnych błędów poza nie właściwą mieszanka paliwowo powietrzna. Słychać u mnie klapy na kolektorze czy to może być przyczyną? Macie jakieś pomysły.

• 0 odpowiedzi
    • 3,9 tys. wyświetleń
  12. Rozpoczęte przez greg65,

A6 3.0 2004 wszystko jest radio centralny zamek oswietlenie. Ale po przekreceniu kluczyka zero kontrolek i wiadomo nie mozna uruchomic.Aku naladowane. i brak pomyslu. Tydzien stalo w garazu po 400km trasie i wszystko bylo ok.

• Like
    • 1 odpowiedź
    • 3,9 tys. wyświetleń
  13. Rozpoczęte przez snajper,

Witam chciałbym zapytać o wymianę klocków hamulcowych i tarcz na tył w audi a6 c6 2005r.2,7 disel ręczny jest na przycisk

• 0 odpowiedzi
    • 3,9 tys. wyświetleń
  14. Rozpoczęte przez 88ADR88,

Witam . Pytanie dotyczy dużego wentylatora czy ten wentylator powinien pracować cały czas nawet przy odpaleniu silnika po dłuższym postoju . A6 C6 3.o v6 TDI 2010rok. Czy powinien się załączam kiedy silnik będzie tego potrzebował czyli po dłuższej trasie czy nagrzaniu powyżej 90⁰ pozdrawiam. Czy to wina modułu jeśli tak ro jaka to strona jest bo są prawe i lewe

• 0 odpowiedzi
    • 3,8 tys. wyświetleń
  15. witam chciałbym prosić o jakieś porady co tak stuka

• 0 odpowiedzi
    • 3,8 tys. wyświetleń
  16. Rozpoczęte przez jacky65,

Witam Po wymianie rozrządu w a6c6 3,2 w 2018 roku przy przebiegu ok 165000km wymieniłem kpl świec zapłonowych , po ok 1 roku i ok 10 tys przebiegu zapalił się check silnika , nierówna praca , szarpanie ...diagnoza po podłączeniu kompa - wypadający zapłon , po sprawdzeniu swieca do wymiany. wymieniłem kpl, z uwagi na daleki wyjazd urlopowy. teraz mam 189 tys i 2 tygodnie temu znowu ta sama sytuacja - świeca zarzucona , czarna , wymieniłem . Dwa tygodnie spokoju , ale dzisiaj przez kilka kilometrów od odpalenia ,jakby motor miał momenty zawahania, bez checka ale wydaje mi się że dzieje się podobnie jak wcześniej . Może Koledzy podpowiedzą coś w temacie…

• 0 odpowiedzi
    • 3,7 tys. wyświetleń
  17. Rozpoczęte przez Stiwi50,

WITAM ! Prosze, o pomoc w rozkodowaniu VIN Audi A6 C6 2.7 TDI 2007r. Podaje VIN jesli jest ktoś zainteresowany pomocą : WAUZZZ4F17N158339 Pozdrawiam , licze na odpowiedz

• Upvote
    • 2 odpowiedzi
    • 3,7 tys. wyświetleń
  18. Rozpoczęte przez Ibish,

Witam, Mam problem z ustawieniem serwisu oleju przez VCDS (wersja 12.12 jak dobrze pamietam) a dokładniej chce ustawić serwis oleju co 10 000km, ale jak ustawiam według przysłowiowego Google to zazwyczaj pokazuje mi ze albo serwis minął 3000km temu albo „Dane są jeszcze nie dostępne...” i po przejechaniu kilku/kilkuset km pokazuje mi ze zostało 400km lub mniej do serwisu. Prosił bym kogoś w temacie o napisanie jakie wartości wpisać w jaki kanał by wszystko było ok, z góry dziękuje Pozdrawiam ibish2k

• 0 odpowiedzi
    • 3,7 tys. wyświetleń
  19. Rozpoczęte przez danfan,

Witam , jakieś 1, 5 miesiąca temu wymieniłem w swoim aucie dwumasę i całe kompletne sprzęgło . Wszystko było dobrze do jakiegoś tygodnia temu , biegi coraz ciężej zaczęły wchodzić , sprzęgło bierze przy samej podłodze . Wymieniłem pompkę sprzęgła , siłownik , nowy płyn , olej w skrzyni tez nowy i tu nasuwa się pytanie czy jest jakiś specjalny sposób na odpowietrzenie siłownika ? biegi wchodzą jak 2-3 razy nacisnę sprzęgło , podczas jazdy z przegazowaniem wchodzą z użyciem sprzęgła 2-3 razy trzeba nacisnąć . Miał ktoś podobny problem .? Ktoś może cos pomóc podpowiedzieć brak już sił na to .

• 0 odpowiedzi
    • 3,7 tys. wyświetleń
  20. Witam wszystkich forumowiczów. W zeszły weekend padła mi turbina. Czytając komentarze w sieci mam pewne obawy gdzie mógłbym oddać swoją turbinę. Czy jest możliwość regeneracji turbiny w Kielcach czy może lepiej wysłać ją do innych bardziej znanych w Polsce? Czy ktoś orientuje się ile może kosztować taka naprawa? Nie ukrywam że zależy mi na dobrej robocie na dobrych częściach. Pozdrawiam

• 1 odpowiedź
    • 3,7 tys. wyświetleń
  21. Rozpoczęte przez Dzasta_pb,

Cześć. Czy ktoś miał problem z podnoszeniem automatycznym klapy bagaznika audi tdi a6c6 2005 kombi, diesel? Raz się otwiera za chwilę już nie chce, czasami wystarczy tylko kliknąć guzik i sama idzie do góry, a innym razem podrywasz ją ( próbujesz pomóc) i mimo wszystko nie chce się podnieść.Zmienilam juz jeden silniczek do podnoszenia klapy, ale nadal jest ten sam problem. Czy znowu muszę szukać innego silniczka, czy może tym razem trzeba dwa wymienić? I czy numeracja znajdujaca się na tych silniczkach musi być taka sama, czy mogą być jakieś odstępstwa od nich. Bo znalezienie sinika do podnoszenia o takiej samej numeracji graniczy z cudem. Czy ktoś mi może pomóc, jestem…

• Like
    • 1 odpowiedź
    • 3,6 tys. wyświetleń
  22. Rozpoczęte przez jarostudi,

Proszę o podpowiedź czy i w jaki sposób jest możliwa zmiana języka wyświetlacza z niemieckiego na polski?

• 0 odpowiedzi
    • 3,6 tys. wyświetleń
  23. Rozpoczęte przez Kondi70,

Witam Posiadam A6 C6 2.0 tdi kod silnika BRE. Ostatni raz olej był wymieniany w serwisie przy 160 tys przebiegu. Obecnie ze skrzynia nie ma żadnych problemów. Stan licznika 295 tys. Moje pytanie brzmi czy teraz ryzykować i wymieniać olej czy juz jeździć na nim ?

• 0 odpowiedzi
    • 3,5 tys. wyświetleń
  24. Rozpoczęte przez Tomasz92,

Witam! Mam problem z przyciskami panelu sterowania radiem mmi3g. 3 przyciski (car, info i lewy dolny przycisk przy pokrętle) są takie twarde. Przycisk SETUP też taki był ale zaczął działać. Jak się nacisnie mocno to przejdzie w daną opcję, ale przyciski bardzo wolno wracaja do swojej pozycji, nie klikaja przy naciśnięciu. Co to może być, da się to jakoś naprawić? Czy trzeba wymienić ten panel?? Pozdrawiam

• 0 odpowiedzi
    • 3,5 tys. wyświetleń
  25. Rozpoczęte przez jancior,

Witam w najblizszym czasie bede miec okazje kupna a6c6 2011r. 2.7tdi na skrzyni multitronic. Przebieg 100k (tak przebieg w 100% autentyczny) chcialem zapytac czy jest sie czego bac w tym modelu oraz skrzyni multitronic? Chcialem celowac w a4b8 lub a5 ale wujek z desprzedaje wiec jest okazja

• 0 odpowiedzi
    • 3,5 tys. wyświetleń

Powiadomienie o plikach cookie

Konto

Nawigacja

Szukaj

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.