Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

jakieś 3 dni temu komputer krzyczał mi po odpaleniu silnika i ruszeniu o zaciągnietym hamulcu ręcznym. Oczywiście nie był zaciągnięty, bardzo rzadko go zaciągam. Pomyślalem, że mrozy i te sprawy może coś się przymroziło ... Ale dzisiaj jadąc do pracy 3 razy mi o tym informował, oczywiście z odstępami czasowymi. Zatrzymałem się i kilka razy zaciągnąłem i spuściłem ręczny ale to nic nie dało. Ktoś ma jakiś pomysł co może być przyczyną ?

Z góry dzięki za odpowiedź,

Pozdrawiam

Opublikowano

Witam,

jakieś 3 dni temu komputer krzyczał mi po odpaleniu silnika i ruszeniu o zaciągnietym hamulcu ręcznym. Oczywiście nie był zaciągnięty, bardzo rzadko go zaciągam. Pomyślalem, że mrozy i te sprawy może coś się przymroziło ... Ale dzisiaj jadąc do pracy 3 razy mi o tym informował, oczywiście z odstępami czasowymi. Zatrzymałem się i kilka razy zaciągnąłem i spuściłem ręczny ale to nic nie dało. Ktoś ma jakiś pomysł co może być przyczyną ?

Z góry dzięki za odpowiedź,

Pozdrawiam

ELo

Sprawdzałeś poziom płynu hamulcowego? Od kilku dni jest zdecydowanie chłodniej, mogło się go mniej zrobić.

Pzdr

Opublikowano

Kupiłem dzisiaj płyn i dolałem pod max. Nie krzyczał już nic dzisiaj ale zobaczymy jak będzie przez parę dni. W instrukcji obsługi też przeczytałem o płynie hamulcowym. Dzięki.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie