r_bich Opublikowano 2 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2012 witam mam pytanko bo mam w moim a4 jedna pamiec od komputera nie ma terazniejszej i ogolnej np sredniej predkosci czy zuzycia paliwa czy to idzie jakos wlaczyc bo widzialem na niekturych zdj ze na wyswietlaczu jet 1 i 2 pamiecz gory dzieki za odp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeżu Opublikowano 3 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2012 Popatrz Adres 17 - Instruments 10 - Adaptacja --> kanał 19 x?xxx: Board Computer Powinno być... 1 - Level 1 and 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
r_bich Opublikowano 4 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2012 to zeby to zrobic to trzeba sie podlaczyc pod komputer tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeżu Opublikowano 4 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2012 (edytowane) Dosłownie.... Zaczy to zrobisz naciśnij krótko RESET. Zmieniasz rodzaje pamięci (dwa rodzaje) - jak to mówisz z 1 na 2 - oraz wyłączasz wyświetlacz. Zobacz czy to działa.... Edytowane 6 Marca 2012 przez Jeżu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
r_bich Opublikowano 20 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 nie mam komputera zeby podlaczyc a jak naciskam reset to tylko sie wylancza a chcialbym zeby przelanczalo na 2 pamiec ale moze znajomy se z tym poradzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi