yopuss Opublikowano 14 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2012 Witam!!!Przymierzam się do montazu haka holowniczego w mojej Audi, nawet zadzwoniłem do gościa co się tym zajmuje i powiedział mi prawie 1000pln za hak z modułem + koszt montażu. Spelowałem troche na allegro i zauważyłem, że podana cena u niego jest mocno zawyżona. Koleś zgodził się na montaż dostarczonych przezemnie podzespołów. Jest jeden problem nie wiem jakiej firmy hak zakupić i jaki moduł do mojej wersji przychodzi. Proszę o radypozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Partyzant Opublikowano 31 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 do twojego autka pasuje tenhttp://allegro.pl/wypinany-hak-audi-a4-b6-8e-2001-2004-i2085148609.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Partyzant Opublikowano 31 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 Zapomniałem dodać przepraszam - Kupując hak pytaj o całość z modułem i wiązką elektryczną. ja od tego właśnie pana kupiłem całość za 500zł z tym ze tym razem miał hak firmy Westfalia dzwoń do niego. Jak nie ma a masz czas troszkę poczekać to warto kupić u niego. Ja jak będę montował swój to wkleję fotki i opis by ułatwić to innym ( ale to po świetach ) 606-719-790 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi