yor Opublikowano 30 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 Witam !W moim aucie jakis czas temu przestal dzialac sygnal dzwiekowy powiadamiajacy o zostawionych wlaczonych swiatlach, rezerwie czy np informujacy o niskim poziomie oleju w silniku. Nie bardzo wiem czy to moze byc wina ktoregos z bezpiecznikow czy jest tam jakis glosniczek ?Nie przeszkadzalo mi to za bardzo az do momentu, kiedy rozladowal mi sie akumulator po zostawieniu auta na wlaczonym kierunkowskazie.Dzieki serdeczne za kazda informacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeżu Opublikowano 31 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 Stawiam na głośniczek.. jest w zestawie wskaźników... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bandi Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2012 WitamZnajomy ma tę samą usterke .Jezeli dojdziesz co było przyczyną tej usterki proszę o napisanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi