Meryl Opublikowano 24 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2012 Już od jakiegoś czasu noszę się z zakupem VAGa na własne potrzeby. Czy możecie mi powiedzieć jaką wersję najlepiej kupić i gdzie ?Samochody jakie potrzebuję obsługiwaćAudi A4 B6 2003- głównieAudi A6 C6 2005VW golf V 2005VW golf V 2008Skoda octavia 2010Czy jest jakaś uniwersalna wtyczka do tych modeli?Dziekuję za odpowiedź
Jeżu Opublikowano 24 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2012 Tak Klon vcdsa najlepiej juz w wersji 11.x Jak cos namiary na PW I wszystkie autka Twoje.... 1
wamech Opublikowano 6 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2012 Cześć! No wiec otrzamałem ten ??? kabel chyba VAG002 z napisem na wtyczce OBDII a na woreczku foliowym VCDS 11.3 EN. Na programie beta 11.3 nie ruszył na 10.64 jest niby O.K. tzn kabel rozpoznany interfejs działa ale nie idzie zrobic autoscanu tzn rusza i wywala komunikat ze brak interfejsu i zatrzymuje skanowanie. W sumie nie wiem czy to jest własciwy kabel do magistrali CAN czy jakis zmodyfikowany zwykły obdII.
Jeżu Opublikowano 6 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2012 Jeżeli wszystko zainstalowałeś zgodnie z instrukcją i z instalkami z ich chomika...sprawdź po podłączaniu w zakładce About, czy świeci na zielono i masz wersję full. Jeśli nie skontaktuj się ze sprzedawcą.... Mam ten kabel chyba z rok i działa bez awaryjnie obojętnie jaki to model auta po Canie czy nie..... 1
edekzkk Opublikowano 14 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2013 Pozwólcie, że odświerzę temat. Stałem się właśnie posiadaczem A4 B6 z 2003 roku i myślę o zakupie kabelka, którym mógłbym "zajmować się" moim nowym nabytkiem. To o czym myślę to aktywowanie dodatkowych modułów (parktronik, fotele z pamięcią ustawień, tv free, etc). Czy coś takiego - http://allegro.pl/vag-k-can-liczniki-pin-immo-off-kluczyki-full-diag-i3301336207.html - załatwi sprawę, czy wyrzucę pieniądze w błoto? Z góry dziękuję za pomoc.
Rekomendowane odpowiedzi