benny Opublikowano 9 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2012 (edytowane) Koledzy pomóżcie z diagnozować problem, od jakiegoś czasu zapala mi się żółta kontrolka oleju, wyciągam bagnet stan jest normalny w połowie tak jak powinno być, kiedy wyjmę bagnet i odkręcę korek wlewu kontrolka znika i za jakieś 100km zapala się ponownie z silnikiem nic się nie dzieje pracuje normalnie moim zdaniem, co to może być ? Edytowane 10 Czerwca 2012 przez michał JAGODA# Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeżu Opublikowano 9 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2012 (edytowane) Kontrolka gaśnie jak otworzysz maskę..Dolej 100-200ml i będzie spokój... Po prostu czujnik poziomu oleju reaguje przy "wyższym" poziomie oleju. Tak jest wykalibrowany. Ja mam podobnie... Musisz utrzymywać poziom oleju 3/4-max....Moderatora proszę o poprawę tematu na ŻóŁTA Edytowane 10 Czerwca 2012 przez michał JAGODA# Poprawione Jeżu :) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benny Opublikowano 11 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 Ok spróbuje zrobić tak jak radzisz, ale na pewno u mnie nie gaśnie przy podniesieniu maski dopiero jak wyjmę bagnet gaśnie, zrobię jak radzisz i dam znać czy pomogło dzięki za rade. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciesu Opublikowano 19 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2012 Benny - pomogło???Pzdr!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benny Opublikowano 25 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2012 Jak na razie spokój, jak się zapali znowu dam znać pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi