Krawiec Opublikowano 12 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2012 Witam!mam mały problem z zawieszeniem Do wymiany mam wahacz dolny w prawym kole... byłem u mechanika i chciałem kupić ten wahacz dolny ale wydawał mi się za drogi ...jakiej firmy kupić doby wahacz? w sklepie polecano mi RTS.. nie wiem co robić :/ Proszę o szybką pomoc
adamas Opublikowano 12 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2012 ELoTylko i wyłącznie LEMFORDER!!!Moja rada jak masz kasę kup cały zestaw na przód. Bujałem się tak jak Ty najpierw dolny wahacz, geo i zbieżność auto nie jeździło tak dobrze jak wcześniej, znowu szarpaki szukanie uszkodzonego czegoś ponownie zbieżność i tak w kółko. Kupiłem zestaw LEMFORDERA ( 8 wahaczy, dwie końcówki drążków, śruby montażowe) i mam spokój.Pzdr.
Jeżu Opublikowano 12 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2012 Warto odżałować na Lemfordera, ale jak chcesz w dobrej cenie i dobry produkt możesz zapupić TRW lub Swag... Zestawy z LMI są drogie..... a jak masz wymienić "tylko" jeden wahacz to po co zestaw.....
adamas Opublikowano 18 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2012 a jak masz wymienić "tylko" jeden wahacz to po co zestaw..... ELo Ja też miałem do wymiany "tylko jeden" wahacz. Po wymianie tego jednego usłyszałem następne w przeciągu 2kkm. Dlatego nauczony własnym doświadczeniem, radze wymienić komplet od razu a nie pojedyńcze sztuki. Jedna robota i po sprawie. Z resztą nie mój portfel, kolega zrobi jak zechce. Pzdr 1
Rekomendowane odpowiedzi