Krawiec Opublikowano 12 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2012 Witam!mam mały problem z zawieszeniem Do wymiany mam wahacz dolny w prawym kole... byłem u mechanika i chciałem kupić ten wahacz dolny ale wydawał mi się za drogi ...jakiej firmy kupić doby wahacz? w sklepie polecano mi RTS.. nie wiem co robić :/ Proszę o szybką pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamas Opublikowano 12 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2012 ELoTylko i wyłącznie LEMFORDER!!!Moja rada jak masz kasę kup cały zestaw na przód. Bujałem się tak jak Ty najpierw dolny wahacz, geo i zbieżność auto nie jeździło tak dobrze jak wcześniej, znowu szarpaki szukanie uszkodzonego czegoś ponownie zbieżność i tak w kółko. Kupiłem zestaw LEMFORDERA ( 8 wahaczy, dwie końcówki drążków, śruby montażowe) i mam spokój.Pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeżu Opublikowano 12 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2012 Warto odżałować na Lemfordera, ale jak chcesz w dobrej cenie i dobry produkt możesz zapupić TRW lub Swag... Zestawy z LMI są drogie..... a jak masz wymienić "tylko" jeden wahacz to po co zestaw..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamas Opublikowano 18 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2012 a jak masz wymienić "tylko" jeden wahacz to po co zestaw..... ELo Ja też miałem do wymiany "tylko jeden" wahacz. Po wymianie tego jednego usłyszałem następne w przeciągu 2kkm. Dlatego nauczony własnym doświadczeniem, radze wymienić komplet od razu a nie pojedyńcze sztuki. Jedna robota i po sprawie. Z resztą nie mój portfel, kolega zrobi jak zechce. Pzdr 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi