arturek986 Opublikowano 25 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2012 Witam Mam problem z tempomatem, próbowałem go włączyć (postępując zgodnie z instrukcą obsługi) i nie działa!!! Nic się nie wyświetla na wyświetlaczu, samochód nie utrzymuje predkości, czy ktoś wie co to moze być? Może tempomat ma jakis bezpiecznik??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamas Opublikowano 25 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2012 Witam Mam problem z tempomatem, próbowałem go włączyć (postępując zgodnie z instrukcą obsługi) i nie działa!!! Nic się nie wyświetla na wyświetlaczu, samochód nie utrzymuje predkości, czy ktoś wie co to moze być? Może tempomat ma jakis bezpiecznik??? ELo Zgodnie z instrukcją to znaczy, że masz manetkę przyciągniętą w stronę kierownicy i uruchamiasz tempo, przyciskiem na szczycie manetki? Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeżu Opublikowano 25 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2012 Sprawdz czujnik położenia pedału sprzęgła.... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arturek986 Opublikowano 27 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2012 W jaki sposób mogę sprawdzić ten czujnik?Rozumiem że ten czujnik znajduje się gdzieś przy pedale sprzęgła? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeżu Opublikowano 28 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 Tak jest przy pedale sprzęgła. Przy "trafionym" czujniku tempomat sie nie załaczy. Najlepiej Vag bloki mierzone w engine jeśłi chodzi o sprawdzenie.... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi