wiktor_rn Opublikowano 9 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2012 (edytowane) Witam! mam a3 1,9 tdi 101 km. Mam problem z moim samochodem a mianowicie:po przejechaniu kilku dziesięciu kilometrów audi traci przyśpieszenie (turbina się wyłącza) "nie zawsze" czyli 120/130km/h i nie więcej, po wyłączeniu samochodu i ponownym włączeniu problem znika na jakiś czas. Czytałem już wiele opinij o tym problemie dużo ludzi pisze o zaworku n75. może ktoś miał już taki problem. Edytowane 10 Września 2012 przez michał JAGODA# Będę wdzięczny, jeśli w przyszłości będziesz bardziej szczegółowo nazywał swoje tematy i nie używał czerwonego koloru w postach. Pozdrawiam
Jeżu Opublikowano 9 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2012 (edytowane) Pewnie,że miało.... Porządna diagnostyka silnika u jakiegoś znawcy.... Logi statyczne i dynamiczne zwłaszcza gr.011. Turbinka pewnie do wyczyszczenia....Popraw temat bo Pomocy, problem źle brzmi... Edytowane 9 Września 2012 przez Jeżu
BoXide Opublikowano 11 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2012 Ja miałem tak w passacie i była to wina przepływomierza
Rekomendowane odpowiedzi