Yastel Opublikowano 21 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 Hej Wszystkim.Sprawa taka. Noszę się z zamiarem zamontowania instalacji gazowej w B6 1.8T Avant. Nic nie wiem w tej sprawie, poza tym, o czym przed chwilą wspomniałem.Prosze Was o wsparcie merytoryczne, czyli jaką polecacie? gdzie? i za ile? Jeżeli zasmieciłem forum to sorry, lecz nie znalazłem podobnego tematu. Z góry dzięki za odpowiedziWciąz na poczatku przygody z Audi Yastel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coolturek Opublikowano 21 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 (edytowane) Witam,ostatnio znajomy zakładał sobie instalację gazową w A4 B5 1.8T i po dokładnych plusach i minusach wybrali coś takiego:- reduktor AC R01- wtryskiwacze niebieskie HANY- sterownik NEVO PLUSJeździłem i ustawiałem tą instalację i jest na prawdę super. Koszt ok. 1000zl plus oczywiście kabelki, wężyki, butla, króćce itp. itd. oraz założenie.Sterownik posiada mnóstwo możliwości ustawień.Mogę śmiało polecić Pzdr! Edytowane 21 Stycznia 2013 przez Coolturek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yastel Opublikowano 21 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 Witam, ostatnio znajomy zakładał sobie instalację gazową w A4 B5 1.8T i po dokładnych plusach i minusach wybrali coś takiego: - reduktor AC R01 - wtryskiwacze niebieskie HANY - sterownik NEVO PLUS Jeździłem i ustawiałem tą instalację i jest na prawdę super. Koszt ok. 1000zl plus oczywiście kabelki, wężyki, butla, króćce itp. itd. oraz założenie. Sterownik posiada mnóstwo możliwości ustawień. Mogę śmiało polecić Pzdr! Dzięki wielkie za cool podpowiedź . Nie wiesz jaki koszt reszty? Mniej więcej ..drugi tysiąc ? Wiecej , mniej ? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coolturek Opublikowano 22 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 Nie wiem ile weźmie od Ciebie gazownik za taką instalację. Jeśli chcesz samemu to powinieneś spokojnie się zamknąć w 2 tys. ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yastel Opublikowano 22 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 Nie wiem ile weźmie od Ciebie gazownik za taką instalację. Jeśli chcesz samemu to powinieneś spokojnie się zamknąć w 2 tys. ;] Samemu nie dam rady, nie te umiejętności, nie ten czas. Cóż, poszukamy "gazownika". Dzięki. Pozdrowienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi