Maadrian Opublikowano 22 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 Witam. Dzisiaj stojąc na skrzyżowaniu,zwróciłem uwagę na sedana A4 B6 2.5 tdi z dwoma końcówkami wydechu. Ciekawie to wygląda szczególnie zimą Nie była to wersja AWD (quattro). Zastanawiam się, czy wydech wersji z przednim napędem FWD 2.5tdi pasowałby do A4 B6 1.9tdi również os-ki FWD? Standardowo jak oglądałem tył sedana jest tam zaslepinoe miejsce na drugi wydech: Plastikowa płyta ochronną w miejscu, gdzie ewentualnie jest prawa puszka końcowego tłumika. Pytanie do forumowiczów: Czy taka przeróbka jest możliwa? Czy ktoś wykonywał podobną operację implantacji podwójnego wydechu do pojedyńczej wersji dieslowskiej? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darox5 Opublikowano 1 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 Trzebabyło kupić 2.5 lub 3.0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maadrian Opublikowano 2 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 Trzebabyło kupić 2.5 lub 3.0 Fakt, jednak prywatnej stacji paliw jeszcze nie mam:) Wracając do tematu, czy ktość wykonał z powodzeniem taką operację plastyczną swojego audi a4 b6? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi