elizabet1 Opublikowano 22 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2013 witam ! Chce rozebrać boczek drzwi tapicerki audi a4 b6 , słyszałem że pękają przy demontażu . Może ktoś wie ile potrzeba nowych spinek na jedne drzwi? pozdrawiam ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamas Opublikowano 22 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2013 ELoNie pękają przy demontażuPzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeżu Opublikowano 22 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2013 witam ! Chce rozebrać boczek drzwi tapicerki audi a4 b6 , słyszałem że pękają przy demontażu . Może ktoś wie ile potrzeba nowych spinek na jedne drzwi? pozdrawiam ! Jak dla mnie warto miec kilka w zapasie..... zwłaszca jak bedziesz rozbierał w takiej temperaturze jak obecnie... (chyba że masz w garażu +20oC) Przód i tył na sa takie same 1drzwi po 6szt 8E0868243 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elizabet1 Opublikowano 23 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 dzięki ! pozdrowionka !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi