gizmo.82 Opublikowano 30 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2013 (edytowane) Witam mam problem z zakodowanym radiem Concert III (Concert II+). Wiem że trzeba wcisnąć kombinację klawiszy tylko nie wiem dokladnie jakich. Wszędzie piszą tylko o Concert I i II, tam kombinacja to "FM"+"RDS" LUB "RDS"+"SCAN" LUB "TP"+"DX", ale w trójce nie ma przycisków "DX" i "RDS". Pozdrawiam. Edytowane 3 Sierpnia 2013 przez gizmo.82 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kokojumbo Opublikowano 31 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2013 (edytowane) Panie kolego masz SAFE 2. Musisz miec SAFE. Wlacz zaplon na 1h i czekaj. Potem mozesz wpisac kod. SAFE 2 to dodatkowe zabezpiecznie. Widocznie zle kod wpisales za 1 razem. Pozdro Edytowane 31 Lipca 2013 przez kokojumbo 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gizmo.82 Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2013 (edytowane) Radio odblokowane. Po równo godzince na zapłonie sama wskoczyła możliwość wpisania kodu. Nie ma żadnych kombinacji klawiszy. Tym razem wpisałem poprawnie i już hula. Pozdro Edytowane 3 Sierpnia 2013 przez gizmo.82 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kokojumbo Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2013 (edytowane) Ciesze sie ze moglem pomoc temat do zamkniecia Edytowane 4 Sierpnia 2013 przez michał JAGODA# Zgodnie z życzeniem temat zamykam. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi