hege Opublikowano 27 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2013 Witam szanownych forumowiczów. Chciałbym się dowiedzieć od osób obeznanych w temacie co to jest za część. Wygląda jak plastikowy trójnik. Do trójnika dochodzi jeszcze jedna cienka plastikowa rurka. Niestety połączenie tej rurki z trójnikiem pękło, ale jak już będę wiedział jak się nazywa ta część, to założę nowy temat, albo poszukam rozwiązania na necie. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeżu Opublikowano 27 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2013 To tkz ezektor czy coś w tym stylu.... Jest to cześć instalacji podciśnieniowej i ogólnie rzecz biorąc bierze udział w odpowietrzaniu silnika tak mi się wydaje :-D Zapchany ezektor wraz z odmami może prowadzić do wywalania uszczelek, nierównych obrotów silnika, wyrzucaniem oleju z korka wlewowego. Jak się mylę proszę mnie poprawić http://img96.imageshack.us/img96/1254/06b133753csuctionpump.jpg 06B133753C w przypadku skrzyni manualnej.... 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hege Opublikowano 27 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2013 (edytowane) Dzięki wielkie za pomoc:) ja tyle się naszukałem i nie mogłem znaleźć co to jest..Temat można zamknąć.Pozdrawiam . Edytowane 27 Listopada 2013 przez michał JAGODA# Zgodnie z życzeniem temat zamykam. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi