Jarząbek Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Witajcie, Czy możecie napisać mi jakie powinny być prawidłowe obroty na biegu jałowym w Audi A3 8P 1.6 8V z 2004 r.Bez włączonej klimatyzacji oscylują na poziomie 600 obr/min, natomiast przy włączonej podnoszą się do poziomu ok. 800 obr/min.Przy tych niskich obrotach silnik trochę się telepie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michał YaGODA Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Cześć Jarząbek. U mnie obroty na biegu jałowym oscylują właśnie około około 800 obr/min. Niestety ten silnik tak ma, że na jałowym biegu się "telepie", więc na Twoim miejscu bym się tym specjalnie nie przejmował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarząbek Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Cześć Dzięki za odpowiedź. Jak u Ciebie bez włączonej klimatyzacji spadają też do ok. 600? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michał YaGODA Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Niestety nie posiadam klimatyzacji, więc nie jestem w stanie Ci odpowiedzieć na to pytanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
str92 Opublikowano 14 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2015 Mam ten sam silnik i rzeczywiście, przy wyłączonej klimatyzacji 600 obr/min, przy włączonej ok 800 obr/min. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osy4 Opublikowano 18 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2015 Czy zna ktos z Was jakie wartosci obrotow powinny byc w S3 8P z S-troniciem na biegu jalowym? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi