Robinio2014 Opublikowano 9 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2015 Witam,chciałem wymienić kierownicę w a3 8p 2003r.Obecnie mam założoną czteroramienną ale kupiłem trójramienną z poduchą i tu zaczął się problem.Stara poduszka jest z inną wtyczką i jest inne wejście na taśmie w kierownicy jak poniżej na fotach.Kupiona kierownica,poduszka ma inną wtyczkę(foto)Teraz nasuwa się pytanko czy wymienić taśmę podkierownicą aby pasowała do nowej poduchy,czy iść na skróty i poprostu przelutować wtyczkę do nowej kiery?Ktos przerabiał już podobny remat? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robinio2014 Opublikowano 14 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 Witam,chciałem wymienić kierownicę w a3 8p 2003r.Obecnie mam założoną czteroramienną ale kupiłem trójramienną z poduchą i tu zaczął się problem.Stara poduszka jest z inną wtyczką i jest inne wejście na taśmie w kierownicy jak poniżej na fotach.DSC_0004.JPGDSC_0003.JPGKupiona kierownica,poduszka ma inną wtyczkę(foto)DSC_0002(1).JPGTeraz nasuwa się pytanko czy wymienić taśmę podkierownicą aby pasowała do nowej poduchy,czy iść na skróty i poprostu przelutować wtyczkę do nowej kiery?Ktos przerabiał już podobny remat? Zdobyłem zwijak ,który będzie pasował do kierownicy,ale nie wiem czy podejdzie zamiast starego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeżu Opublikowano 15 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2015 Nie wiem czy nowy zwijak będziesz miał kompatybilny ale to zweryfikujesz... ja chyba bym próbował przerobić wtyczkę... Chyba tam tylko po 2 przewody do airbagu i klaksona.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robinio2014 Opublikowano 19 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2015 Niestety zwijak nie pasuje, podmienie wtyczkę.Jest po cztery kable w obu poduszkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeżu Opublikowano 20 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2015 Dokładnie.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi