kaes85 Opublikowano 30 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2015 Witam wszystkich.Koledzy , od kiedy wymienilem klocki, ciagle mialem ostrzezenie na temat klockow od fisu, wiecie to zolte. Strasznie mnie to irytowalo wiec podjechalem do zaufanego mechanika, ktory posprawdzal czujniki i stwierdzil, ze wszystko jest ok , i wyciagnal " czujnik plynu hamulcowego?" twierdzac ,ze on jest zrypany. teraz fis jeszcze bardziej mnie irytuje bo piszczy i swieci czerwonym wykrzyknikiem.Wiecie Panowie czy to jest na pewno czyjnik plynu hamulcowego ? ZAlaczam foty. I cokolwiek to jest, bylby ktos w stanie pomoc namierzyc te czesc? bo ja szukam czujnika plynu hamulcowego na allegro itp i w calym internecie nie moge tego czegos znalezc.
Jeżu Opublikowano 3 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2015 Nie wiem co to jest na fotce ale włóż powrotem to na miejsce...Czujnik zużycia klocków masz w "klockach" Wtyczka elektryczna od klocków jest podłączana do instalacji by pokazywać moment w którym po przerwaniu obwodu w klocku poinformować kierowce o ich zużyciu... Po wymianie na nowe kontrolka ma zgasnąć... Mniemam że ktoś ich nie podłączył lub jest gdzieś przerwa w obwodzie...Ściągnij jedno i drugie koło i sprawdź jak to wygląda... 1
Rekomendowane odpowiedzi