arturo1974 Opublikowano 1 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2013 WITAM NAZYWAM SIE ARTUR OD TYGODNIA POSIADAM AUDI A6 C5 2.5 TDI 1998R KOMBI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moody Opublikowano 1 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2013 Witam, nazywam się Mirek, jeżdżę Audi A6C5 z 2000 roku, 2.5 TDi. Mieszkam w Żorach ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian0550 Opublikowano 1 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2013 Witam mam na imię Damian i jestem z Rzeszowa.Jestem na etapie poszukiwania Audi A4 B6 Kombii z sinikiem 1.9 TDI.Napewno po zakupię zaraz się pochwalę na forum:) Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baksusr Opublikowano 1 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2013 Czesc jestem Łukasz jezdze audi a4 b6 2003 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajos_77 Opublikowano 2 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2013 witam jestem piotr jeżdze audi a4 b6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swireek Opublikowano 2 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2013 Siema wszystkim.Jestem Marek, mój wózek to A6 C4 w 2.5 TDI, jeżdżę nią siódmy rok, nie narzekam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dragon007 Opublikowano 3 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2013 witamAudi A4 Avant 2.o TDI, Warszawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jainiktinny Opublikowano 3 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2013 Witam i pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek84 Opublikowano 3 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2013 Witam,Z tej strony Maciek. Pozdrawiam wszystkich forumowiczów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregorypack Opublikowano 3 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2013 Witam,tutaj Greg,jezdze audi a6c5 avant z 1999,pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dipel Opublikowano 3 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2013 Witam wszystkich forumowiczów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Becker69 Opublikowano 4 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2013 Witam, Marek z Rybnika - użytkuje Audi bo nie stać mnie na Dodge Charger'a ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martini89 Opublikowano 4 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2013 Witajcie,jestem Marta i od 3 lat śmigam po ślaśkich drogachAudi A3 8L 1.8T z 99 roku.Miło mi dołączyć do Waszego grona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gromowin Opublikowano 4 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2013 Siemano, jestem marcin i od roku jeżdże audi a3 1.9 tdi agr. POZDROWIENIA DLA WSZYTKICH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris_qsma Opublikowano 4 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2013 hej wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obwiesiek Opublikowano 5 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2013 witam wszystkich serdecznie! Nazywam się Wiesław i od dwoch tygodni jestem posiadaczem audi A6 Avant 2,5 tdi z 2002 r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aherok Opublikowano 6 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2013 Cześci wszystkim. Mam na imię Andrzej i jestem anonimowym Audiholikiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kukatharsis Opublikowano 6 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2013 Witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kos1985 Opublikowano 7 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2013 Witam mam na imię Michałjestem ze Sławy w woj. lubuskimniedawno stałem się posiadaczem Audi A6 C5 2,5 tdi quattro Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid1985 Opublikowano 8 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2013 czesc Dawid z bielska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurierwb Opublikowano 8 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2013 Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości Forum AudiTIMES.PL...Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi! Cześć użytkownicy AUDI-ków Mam nadzieje że gdybym potrzebował pomocy uda mi się tutaj na wszystkie tematy znaleźć odpowiedzi Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dragstar Opublikowano 8 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2013 Witajcie, jestem od niedawna użytkownikiem A6 C5 w wersji Avant. Pozdrawiam użytkowników Forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz 81 Opublikowano 9 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2013 Witam, właśnie jestem w trakcie poszukiwania swojego pierwszego audi. Jestem laikiem w tych sprawach więc proszę o wyrozumiałość.Pozdrawiam i z góry dziękuje za pomoc.Łukasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniak888 Opublikowano 9 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2013 cześćjestem edek i mieszkam w krainie kredek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesko86 Opublikowano 9 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2013 Witam. Jestem Grzesiek i rozglądam się za swoim pierwszym Audi. Mam nadzieję, że znajdę tutaj dużo interesujących odpowiedzi na moje pytania dotyczące Audi pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi