ania.frezja Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2014 witam wszystkichjestem Aniaod kilku meisięcy jeżdże Audi A6 z 1998rjazda tym samochodem to sama przyjemnośćpozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rerut Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Hej. Nabyłem właśnie A4 B6 2004 1,8t quattro, zapowiada się "niezła jazda". pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miscic Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Witam .Mam na imie Dawid i nie pije od 3 lat . Moją furką jest audi a3 8l 1.6 ,którą jeżdzę od kilku dni .Pochodzę z Olsztyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bajda Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Witam. Od ponad pół roku jestem dumnym posiadaczem Audi A4 B7 w wersji S-Line. Mam nadzieje, iz będę tu często zaglądał i sie udzielał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ventura Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Witam. Śmigam Audi A6 2.4V6 z 2001 rokuIława warmińsko mazurskiePozdrawiam wszystkich miłośników marki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carlosA3 Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2014 , Mam na imię Karol i od ponad dwóch lat jestem szczęśliwym posiadaczem Audi A3 Sportback 2,0T FSI Quattro. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VeDo Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Cześć, jestem Paweł i stałem się posiadaczem pięknej Audi A6 C5 2.5 TDI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marjanu Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 (edytowane) Cześć! Mam na imię Rafał i jak większość świeżo rejestrujących się stałem się właśnie posiadaczem mojego pierwsze Audi, które również i pierwszym samochodem jest Po za tym lubię lato, ryż i interesuje się drukiem 3D. Pozdro i miłego dnia! p.s. <<< --- to z boku, to tak w celach prywatności. internet nie śpi. Edytowane 21 Sierpnia 2014 przez marjanu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia Ostrów Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Witam mam na imię Kasia i Bardzo lubię samochody marki AUDIPozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emon87 Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2014 hey Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lombmax Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Witam.Marek ze Skarżyska się kłania. Audi A4 B6 1,6l od dwóch miesięcy.Wcześniej był merolek, ale korozja tak go żarła, że lepiej nie mówić. Pozdrawiam wszystkich maniaków AUDI. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwek_134 Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Witam wszystkich forumowiczów! Mam na imię Mateusz i przygodę z audi rozpoczełem 6 miesięcy temu.Moja funia to Audi A3 2.0 FSI Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziomek_z Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Witam wszytskich mam na imię Kamil Od wtorku jestem posiadaczem A4 B7 z 2007 w dieselku Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saek Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Cześć, Mam na imię Sławek i od niedawna stałem się szczęśliwym posiadaczem Audi A4 B7 (Avant) z 2007. Pozdrawiam Forumowiczów! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
testowe_konto Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Witam nazywam Maciejod roku jezdze audi A6C5 Avant w dieselkupzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kardi777 Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Witam wszystkich,nazywam sie Marcin,od trzech miesięcy jestem szczęśliwym posiadaczem audi a4 b6 1.8t ;] Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japa1978 Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 witam audi a6 c5 avant 1998 r, od 1 roku.szukam instrukcji obsłuki tego auta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wozslaw Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Witam wszystkich Jestem świeżym posiadaczem A6 C5 ( po namowie płci pięknej ) z kturym mam sporo problemów i roboty . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czuter Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Witam wszystkich serdecznie Jestem Czuter turlam się Audi Avant A6 2.8 quattro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrk Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Witam wszystkich bardzo serdecznie.Mieszkam we Wrocku.Od dłuższego czasu to jest od 2005 roku jestem właścicielem czterech kółek.Teraz jeżdżę audi a4 b6 sline 2004r Avant 130 KM.POZDRAWIAM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malet18 Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Witam wszystkich,nazywam sie Rafał,od miesiąca jestem szczęśliwym posiadaczem audi a4 b7 1.9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arekosp Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Cześć wszystkimMam na imię Arek i od miesiąca jestem posiadaczem audi a4 b6 2.0 AVANTpozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miriam Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 witamszczęśliwy posiadacz od 4 dni A6 C5 2,4 2003 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nika21wp Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Witam wszystkichMam na imie Dominika i przymierzam się do zakupu Audi A4 B6 1.8T benzyna w kombi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iammrbatman Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 witam wszystkich , mam na imię kasia i pochodzę z Ostrowa Wlkp.obecnie bez pojazdu ale na oku mam Ausi A3 2009r 2,0 tdi 170ps z skrzynia DSG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi