pojwola Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 czesc mam na imie krzysiek jezdze audi a4b6 od 3 lat a dzis natrafilem na wasze forum, super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk.22222 Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Hej!Mam na imię Łukasz. Jestem z lubelskiego, studiuję w Krakowie. Za parę dni rozpocznę przygodę z A4 B6 Avant 2.0 131KM 2002r. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamel _A6 Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Wtam, mam na imie Dawid. Jezdze dopiero co kupionym audi A6 1.9TDI z 2004 interesuje sie fotografia takze mozecie liczyc na kilka ciekawych fotek mojego samochodu i nie tylko mojego (kolega jest w posiadaniu audi a5 2.7 TDI z 2008) :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisQQ Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Witaam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka82 Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Hejka. Jeżdżę od roku avantem a4b6 z 2004 1,9t diesel. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dragon79 Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Witajcie!Od kilku dni jestem użytkownikiem Audi A3 Sportback. Badam temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nec Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Witam,Za 7-dem dni stane się pełnoprawnym uczestnikiem forum, gdyż właśnie wtedy odbieram swoje audi a3 (używane). Do tej pory nie miałem doświadczenia z niemiecką motoryzacją (szwedzka i włoska), więc z tym większą ciekawością będę przeglądał forum. Pozdrawiam wszystkich "nec". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiu2009 Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Witam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duggi Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 witam wszystkich!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi B Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Witam wszystkich forumowiczów i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavo8555 Opublikowano 1 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 witam jestem Sławek:Pjeżdżę od trzech dni AUDI S4 B5liczę że dowiem się tutaj dużo ciekawych informacji o tej marce:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomber Opublikowano 1 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 (edytowane) Witam wszystkich serdecznie, Dziś stałem się szczęśliwym nabywcą Audi A4 B7Jest to mój pierwszy samochód ze stajni Audi i mam nadzieje że nie ostatni... PozdrawiamTomek Edytowane 1 Września 2014 przez tomber Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bojka Opublikowano 1 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 czesc! jestem tomek. posiadam a4 b7 2.0 130km. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr_kamil Opublikowano 1 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 Witam,mam na imię Kamil i jestem posiadaczem a3 2001r diesel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a31623 Opublikowano 2 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 Witam, nabyłem pierwsze w życiu A3 2003r 1.6 benzyna+lpg, jestem zielony w temacie audi, liczę że znajdę tu pomoc jeśli zajdzie taka potrzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anktof Opublikowano 2 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 Witam! Mam na imię Krzysztof i od trzech miesięcy jestem posiadaczem AUDI A6 C5 AVANT z silnikiem 1.9 tdi 130 KM . Pozdrawiam wszystkich miłośników AUDI - Krzysztof . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naj Opublikowano 5 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2014 witam serdacznie serdecznie wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz1969 Opublikowano 5 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2014 CZeśc jestem Mariusz posiadam Audi A4 B7 jestem z Kutna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz1969 Opublikowano 5 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2014 Potrzebuje instrukcję obsługi do mojego audi , czy moze mi ktoś pomóc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K Opublikowano 6 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2014 Siema!Jestem fanatykiem Audi.. Nie wyobrażam sobie kupna samochodu innej marki. A6 C5 Sedan 2004 1.8T/150KM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
belmondo170 Opublikowano 6 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2014 Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości Forum AudiTIMES.PL...Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi! cześć witam serdecznie wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ostrich Opublikowano 7 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 Hej, witam wszystkich. Od prawie 3 lat jest właścicielem A4 B7. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roko69 Opublikowano 8 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 witam jestem Adam i jeżdżę a4 2010 2.0 tdi pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rozi Opublikowano 8 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 Witam, Posiadam Audi A4 B6 1.9 tdi 130 KM. Musiałem po raz drugi się rejestrować bo nie działa mi przypominanie hasła . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietron88 Opublikowano 9 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 Witam Witam wszystkich użytkowników forum Posiadam audi od miesiąca. Mam nadzieję że pomożecie mi lepiej poznać to auto. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi