Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam drogich klubowiczów.

Niecały rok temu zostałem właścicielem Audi A4 B7 2.0 TDI 2005. Jestem niezmierne szczęśliwy z Avanta, właśnie odbyłem nim podróż do Albanii i innych krajów Bałkańskich, spisywał się świetnie, również w górach, mieszałem w nim przez 2 tygodnie, to jest to co w autach kocham najbardziej, używanie ich, praktyczne wykorzystanie do maksimum, a nie podziwianie jak błyszczą w garażu.

Pozdrawiam wszystkich miłośników wypraw samochodowych:) I zachęcam do kolejnych!

Maciek

Edytowane przez Avancik
Opublikowano

Witam użytkowników forum, właśnie nabyłam A3 8P 2007, narazie u mechanika.

Pozdrawiam

Opublikowano

Witam wszystkich użytkowników i sympatyków AUDI.

Posiadam A4 B7 Avant 1,9 TDI, poprzedni A6 2,5TDI.

Pozdrawiam TTS

Opublikowano

Witajcie :gk:

Jestem nowym posiadaczem a4 b7 2.0 benzyna automat z 2005 i trafiłem do was bo szukam instrukcji.

Dzieki za dopuszczenie.

:sortof:

Opublikowano

Witam  Serdecznie wszystkich na forum. Własnie od niedawna zacząłem swoją przygode z Audi...jest nim model A4 B7 1.9TDI z 2007r. Pozdrawiam Paweł.

Opublikowano

Witam,

Nazywam się Andrzej i od tygodnia jestem szczęśliwym posiadaczem Audi A4 b7 1.8 T z 2007r.

Pozdrawiam

Opublikowano (edytowane)

Witam wszystkich bardzo serdecznie jestem z Ciechanowa jeżdżę Audi a4b6 AVANT

Edytowane przez seti
Opublikowano

Witam wszystkich posiadaczy Audi, sam od niedawna jeżdżę A3 8L co sprawia mi wiele radości, więc życzę również frajdy i niezawodności innym posiadaczom samochodów marki Audi, pozdrawiam.

Opublikowano

Witam nazywam Aga
od roku jezdze audi A4B6 Sedan w benzynie
Obecnie przebywam za granicą