Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Tutaj witamy się, przedstawiamy po raz pierwszy...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich jestem Sebastian i wczoraj stałem się poraz pierwszy posiadaczem AUDI. Jest to audi A3 1997r 16 benzyna. Zawsze mi sie ta marka podobała a teraz ją mam i bardzo się cieszę :)Mam nadzieję, że w razie potrzeby znajdę tutaj wszystkie odpowiedzi.

• Odpowiedzi 17,8 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Popularne posty

• Witam nazywam Rafal od roku jezdze audi A6C5 Avant w dieselku Obecnie przebywam poza granicami kraju mam nadzieje ze forum sie rozkreci i bedzie nas tutaj coraz wiecej pzdr

• Witam z Irlandii. Jezdze A6 C5 AWX z 2002 roku. Moze by zalozyc jakis dzial z prezentacja naszych autek?

• Siemka jestem Emil aktualnie mam golfa II lecz w najbliższych planach jest Audi 100 C4 Quattro

Opublikowane grafiki

Opublikowano

Witam :-) Nazywam się Ilona, od kilku miesięcy jestem szczęśliwą posiadaczką Audi a3 8p 2004 r. 1.9 TDI.

Mam nadzieje że w razie potrzeby, forum ułatwi mi rozwiązanie problemu. Oby jak najrzadziej ;-) Pozdrawiam

Opublikowano

Witam !

Mam na imię Dariusz.

Jeżdżę Audi A3 1.9 TDI

130 KM 5D z 2001 r.

Pozdrawiam

Opublikowano

heloł

Opublikowano

Siemka mam na imie Alan, jestem z okolic Rzeszowa i śmigam sobie Audi a4 b7 1.8T :D

Opublikowano

Cześć, od wczoraj jestem posiadaczem pięknej A4 b6 S line. Mam nadzieję, że znajdę tu wiele interesujących i przydatnych informacji ;)

Opublikowano

Hejka .Mam na imię Irek

Opublikowano

Witam, od niedawna jestem posiadaczem audi a3, pozdrawiam

Opublikowano

Witam wszystkich.

Posiadam Audi A6 C5 2003r. 180KM AKE

Opublikowano

Witam forumowiczów!

Mam audi A3 8P z 2008 roku z dwulitrowym TFSI oraz skrzynia DSG, panoramicznym dachem i pakietem S-line:)

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Opublikowano

Witam. Mam na imie Maciek. Od stycznia jezdze Audi A4 B6 1.8t ;)

Pozdrawiam

Opublikowano

Cześć wszystkim,

tydzień temu zostałem właścicielem A6 C5 2.7biT w Avancie. Audi będzie jeździć w okolicach Krakowa.

Opublikowano

Cześć. Mam A3 2000r przejściówkę i prawdę mówiąc liczę na pomoc użytkowników w celu doprowadzenia jej do porządku.

Opublikowano

Witam. Nazywam się Kuba. Niedawno kupiłem moje pierwsze Audi - A4 B7 z 2005 roku. Pozdrawiam.

Opublikowano
Hej jestem Michał
Obecnie mam Passata b5 lecz bardzo chciałbym kupić A8 D3. Pozdrawiam forumowiczów.
Opublikowano

Witam  Wszystkich  szczesliwych posiadaczow  Audi !Nazywam sie  Michal .Jezdze od  5 lat - AUDI A4 1.9  TDI 130 BHP z silnikiem  AWX .

Nigdy nie  rejestrowalem  sie  na  zadnym  forum i nie  ukrywam,ze  jest  to  dla mnie  nowosc.Zyczcie mi  powodzenia i pozdrawiam!

Opublikowano

Hejka, jestem Dominik. Od roku A3 w legendarnym 1.9 TDi 105KM, kocham tą markę. Szukam następnego w Sportsback. POzdro 

Opublikowano

Hej,

Zaciekawiło mnie kilka wątków na forum i jestem ;) Od pol roku jeżdzę A4 B7 kombi disel z fajnym wyposażeniem. Niemieckie menu utrudnia mi jeszcze poznanie mozliwosci tego auta ale mysle, ze sobie razem poradzimy ;)

Opublikowano

witam.Jestem Patryk :cigar:  pozdrawiam wszystkich kierowcow Audi....

Opublikowano

Od wczoraj jestem posiadaczem audi a6 c5. Do tej pory użytkowałem golfa IV 1.6. Mam nadzieję że pomożecie mi poznać mój nowy nabytek.  

Opublikowano

Witam z Norwegii,

nazywam się Jacek,

Audi a4 b7 2005r

Pozdro dla wszystkich uzytkownikow.

Opublikowano

poszukuje instrukcji obslugi audi a6 c5

Opublikowano

Witam nazywam sie Damian.

Aktualnie posiadam Audi A4 B6 2003r

Opublikowano

Cześć

Mam na imie Dawid. Jezdze audi a4 b6.

Opublikowano

Witam koleżanki i kolegów z forum oraz adminów. Mam na imię Miłosz i od tygodnia jestem szczęśliwym posiadaczem audi a6 c6 avant z 2008 r. Mam nadzieję że w razie potrzeby będę mógł skorzystać z porad miłośników audi ;)