Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Tutaj witamy się, przedstawiamy po raz pierwszy...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,
Z tej strony Mateusz. Z opowiadań znajomych to najlepsze forum dotyczące AUDI! :)
Pozdrawiam.

• Odpowiedzi 17,7 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Popularne posty

• Witam nazywam Rafal od roku jezdze audi A6C5 Avant w dieselku Obecnie przebywam poza granicami kraju mam nadzieje ze forum sie rozkreci i bedzie nas tutaj coraz wiecej pzdr

• Witam z Irlandii. Jezdze A6 C5 AWX z 2002 roku. Moze by zalozyc jakis dzial z prezentacja naszych autek?

• Siemka jestem Emil aktualnie mam golfa II lecz w najbliższych planach jest Audi 100 C4 Quattro

Opublikowane grafiki

Opublikowano

Cześć jestem Łukasz i od 2 miesięcy posiadam Audi A4 B7, benzynka 1.8T.

Pozdrawiam wszystkich:)

Opublikowano

Witam

Opublikowano

Cześć nazywam się Jacek,

Właśnie stałem się szczęśliwym posiadaczem Allroad'a z 2009 roku. Wcześniej jeździłem A6 c5 avant.

Witam wszystkich serdecznie - mam nadzieję znaleźć tu dużo ciekawych informacji i wymienić się opiniami i radami z innymi użytkownikami.

Pozdrawiam,

Opublikowano

no siema

jestem Kamil

od wczoraj jestem posiadaczem A4 b6 2003r

licze na duzo ciekawych informacji 

pozdrowionka :)

Opublikowano

WITAM SERDECZNIE OD WCZORAJ JESTEM POSIADACZEM AUDI A4 B7 DUZO WIEM NA JEJ TEMAT JEDNAK NIE WSZYSTKO. SPROOWADZILEM JA Z BELGI I POTRZEBUJE INSTRUKCJI OBSLUGI PO PL. Z GORY DZIEKUJE POZDRAWIAM WSZYSTKICH

Opublikowano

Witam, mam na imię Robert, 32 lata. Od września tego roku jeżdżę A4 2004, 1.9 tdi, 96 kW, s- line. Ogólnie moje okolice to podkarpackie. Pozdrawiam forumowiczów.

Opublikowano

Witam z Pomorskiego, od niedawna posiadacz a4 b6. 

Opublikowano

Witam serdecznie

Nazywam się Paweł jestem z Gdańska. Od miesiąca w końcu jeżdżę Audi a4 avant 2,0 tdi 170 ps. Niestety zaczynają się pierwsze problemy więc do Was zaglądam.

Serdecznie pozdrawiam

Opublikowano

Witam! :)

Od wczoraj jestem dumnym posiadaczem C5 Avant w wersji silnikowej 2.5 TDI w połączeniu ze skrzynią Tiptronic.

Na co dzień użytkuję służbową Fabię, jednak ze względu na planowany wyjazd za granicę potrzebowałem auta komfortowego, bezpiecznego i przede, ale to przede wszystkim z dużym bagażnikiem. Nie chciałem być kolejnym z miliarda użytkowników Passata kombi, więc wybór padł na C5. Brałem też na początku pod uwagę Mercedesy W203 w wersji 2.7CDI, ale temat korozji skutecznie mnie odstraszył po potwierdzeniu ogromu tego problemu (i kosztów!) przez znajomego lakiernika.

Co by tu jeszcze... - a tak! Słabość rozrządu i zawieszenia wydłużyła moje poszukiwania i godziny na trasie w poszukiwaniu wyśnionego auta, ale udało mi się kupić egzemplarz po niedawnej wymianie rozrządu, przedniego zawieszenia, osłon przegubów, oraz oleju w skrzyni i silniku, więc jestem bardzo z tego względu zadowolony. :)

Jednak szczęście nie trwa wiecznie i trzeba naprawić kilka mankamentów - m.in. nie mam oświetlenia w bagażniku i trafiłem tu szukając instrukcji obsługi w pdf - w celu sprawdzenia jakiej żarówki potrzebuję.

Pozdrawiam - Piotrek.

Opublikowano

Witam, Andrzej Audi a3 1.9 tdi 90 km

Opublikowano

Siema.

Audi a4 b6 2001r 1.8T 150 km 

Opublikowano

Witam Wszystkich, mam audi a4 b6 od miesiąca.

Edytowane przez Kosik 1

Opublikowano

witam wszystkich nazywam sie marek mam pine audi a 6 2,4 benzynka w gazie i jestem zniego strasznie zadowolony:)

Opublikowano

Witam

Pozdrawiam Wszystkich forumowiczów.

Jerzy

Opublikowano

Witam,

Jestem nowy (nabywca) a4 b7

Pozdrawiam all.

marcin

Opublikowano

Witam wszystkich. Krzysiek. A4 b7 2007 2.0 tdi .zachodniopomorskie

Edytowane przez dyzio84

Opublikowano

Witam Jestem Denis jeżdżę Audi A3 8p

Opublikowano

Witam wszystkich na Forum jeżdżę audi A6 S6 Mazowieckie

Opublikowano

Witam. Mam na imię Julian. Jestem posiadaczem AUDI A4 B7 1,8T od 3 dni. Po pobieżnym prześledzeniu forum na pewno znajdę potrzebne mi informacje do poznania swego auta.

Opublikowano

Witam Wszystkich

Jestem Maciek, zacząłem b4 póżniej kolejno b6, b5 i od 2 tygodni b7.

pozdrawiam

Opublikowano

Witam :)

Opublikowano

Jestem posiadaczem AUDI A4 B7 AVANT 1,9TDI od 14 grudnia 2015. Sprowadziłem go z NIEMIEC. Myślę, że na forum znajdę ciekawe spostrzeżenia i pomoc.

Opublikowano

Witam wszystkich użytkowników i miłośników AUDI. Od 14 grudnia posiadam AUDI A4 B7 AVANT 1,9 TDI. Sprowadziłem AUDI z Niemiec. Myślę, że na forum znajdę odpowiedzi, uwagi dotyczące eksploatacji A4. Mam też problem - jak zdjąć i założyć przednią tablicę rejestracyjną. Może ktoś podrzuci rozwiązanie.