Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Tutaj witamy się, przedstawiamy po raz pierwszy...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam na imię Darek nie dawno kupiłem audi a6 c5 .Miło mi powitać wszystkich  na forum

• Odpowiedzi 17,7 tys.
  • Wyświetleń 4,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Popularne posty

• Witam nazywam Rafal od roku jezdze audi A6C5 Avant w dieselku Obecnie przebywam poza granicami kraju mam nadzieje ze forum sie rozkreci i bedzie nas tutaj coraz wiecej pzdr

• Witam z Irlandii. Jezdze A6 C5 AWX z 2002 roku. Moze by zalozyc jakis dzial z prezentacja naszych autek?

• Siemka jestem Emil aktualnie mam golfa II lecz w najbliższych planach jest Audi 100 C4 Quattro

Opublikowane grafiki

Opublikowano

Witam. Jestem posiadaczem Audi A6 C5. Pozdrawiam

Opublikowano

Witam wszystkich. Od dwóch dni jestem szczęśliwym posiadaczem Audi A6 C5 1,8 w benzynie z 2002r. które przyjechało do mnie prosto z reichu (Niemiec płakał jak sprzedawał  :goodbye: ) Jestem bardzo zadowolony i dumny, że mogę wreszcie  dołączyć do fanklubu Audi. Pozdrawiam wszystkich i zabieram się do szukania instrukcji obsługi (jeśli ktoś ma to może podesłać) 

Opublikowano

hej tu Anka wlasnie stalam sie posiadaczka a3 8p i pewno bede czesto sie pytac co i jak:)

Opublikowano

Witam,

Chciałbym Was wszystkich serdecznie przywitać, jestem posiadaczem mojego autka od niecałych dwóch miesięcy, jest to dokładnie A6 C5 allroad 4.2 benzyna. Dodatkowo wyrzucone są katy i wstawiony wydech od S6 (autko pięknie mruczy).

Mam nadzieję, że wspomożecie mnie w razie jakichkolwiek pytań, jak i ja podzielę się swoimi informacjami. 

Pozdrawiam! :)

Opublikowano

Cześć jestem Grzesiek

Opublikowano

Hej.

Audi A3 8P

Opublikowano

Witam wszystkich!
Audi A4 B7 w dieslu z Lubuskiego! Pozdrawiam

Opublikowano

WITAM. MAM NA IMIĘ KRZYSZTOF. MOJE AUDI TO A4 B6 AVANT. POZDR WSZYSTKICH NA FORUM.

Opublikowano

Witam wszystkich. Właśnie zostanę właścicielem Audi A4 B7 avant 1,9 TDi 115 KM rocznik 2007, sprowdzonego z Francji. Pojeżdżę trochę to napisze coś więcej. Pozdrawiam wszystkich użytkowników czterech kółek.

Opublikowano

Cześć wszystkim :) 

Opublikowano

Witam serdecznie wszystkich posiadaczy Audi. Od kilku miesięcy jestem właścicielem A4 B7 2.0 tdi 140KM 2007r.

Życzę Wam bezawaryjnego użytkowania swoich aut.

pozdrawiam  Maniek

Opublikowano

witam wszystkich nazywam sie Piotr i posiadam Audi A6 S6

Opublikowano

Witam, nazywam się Dawid. Od 5 lat jeżdżę Audi A6 C5 2000r 180km :) 

Opublikowano

Witam świeżo po rejestracji. Jestem zainteresowany zakupem A6 C5 i potrzebuję poczytać instrukcję obsługi, którą znalazłem na tym forum :-)

Opublikowano

Witam serdecznie wszystkich wlascicieli AUDI. Krolewska marka, ktora dziala jak narkotyk. Gdy raz bedziesz mial AUDI, nigdy inne auto nie da Ci takiej satysfakcji jak wlasnie AUDI. to moje drugie Audi. Pierwsze bylo A6 2,5 tdi z 1998 roku. Teraz mam A8 3,7 benzyna gaz z 1996 roku. Nie zebym od razu trafil do raju, ale mam auto jakie od wielu lat bylo tylko moim marzeniem. Pol roku ciesze sie Nim i daje mi niezapomniane przezycia. Tylko inni posiadacze tych aut wiedza o czym pisze. Chce poadrowic wszystkich jezdzacych AUDI. PJACEKF

Opublikowano

Witam wszystkich jestem posiadaczem audi a6 c5 

Opublikowano

Witam wszystkich nazywam sie Dawid

poruszam się a4 b7 Avant 2.0 tdi 170 km

pozdrawiam :)

Opublikowano

Witam nazywam się Krzysiek i jestem szczęśliwym posiadaczem Audi A4 :)

Opublikowano

Witam wszystkich bardzo serdecznie :)

Opublikowano

Witam wszystkich i pozdrawiam. Na imię mam Hubert. 

Opublikowano

Witam. Mam na imie Łukasz i od kilku dni jestem posiadaczem pięknej C6óteczki

Opublikowano

Witam

Nazywam sie Maciek od 3 lat jezdze audi A4 b6 1.9 TDi 

Mam nadzieje ze znajde na tym forum odpowiedzi na rozne pytania dotyczace audi a i sam bede staral sie pomagac w miare swoich mozliwosci.

Opublikowano

Witam jestem Darek niedawno kupiłem Audi A6 C5 2.8 quattro.

Opublikowano

Witam, Piotrek Audi A3 2011, 1,6 TDI, 105 KM.