Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Tutaj witamy się, przedstawiamy po raz pierwszy...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich szczęśliwych posiadaczy samochodów marki AUDI ;)

Nazywam się Adam jeżdżę Audi A4 1,9 tdi 115 KM avant z 2001 roku .

Jeżdżę Audi od niespełna pół i jestem tym autkiem zachwycony :D

• Odpowiedzi 17,7 tys.
  • Wyświetleń 4,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Popularne posty

• Witam nazywam Rafal od roku jezdze audi A6C5 Avant w dieselku Obecnie przebywam poza granicami kraju mam nadzieje ze forum sie rozkreci i bedzie nas tutaj coraz wiecej pzdr

• Witam z Irlandii. Jezdze A6 C5 AWX z 2002 roku. Moze by zalozyc jakis dzial z prezentacja naszych autek?

• Siemka jestem Emil aktualnie mam golfa II lecz w najbliższych planach jest Audi 100 C4 Quattro

Opublikowane grafiki

Opublikowano

Witam. Mam na imię Adam od kilku miesięcy użytkuję Audi A4 B6, lat mam 19 prawko od ponad pół roku Audziorami :D Interesuję się od bardzo dawna wiadome w rodzinie od zawsze Audi , pozdrawiam :D 

Opublikowano

Witam,

nabyłem właśnie Audi Q5 2.0 190 KM w Norwegii. Cacko, ale z instrukcją norweską. Jeżeli ktoś ma wersję polską, to chętnie bym z niej skorzystał

Opublikowano

Witam serdecznie. Mam na imię Marek. Od kilku dni jestem właścicielem A8 D2 4.2 '95. Chciałbym posiąść jak największą wiedzę na temat tego modelu i ogólnie marki Audi, dlatego zarejestrowałem się na tym forum. Pozdrawiam!

Opublikowano

Hej

Z tej strony Adam

od roku jeżdżę Q5 z 2011 roku w dizelni :)

Opublikowano

Hey, witam serdecznie wszystkich fanów Audi! Moja maszyna to Q5, 2,0 TDI, 190 KM. 2015 r. Mam nadzieję otrzymać tutaj garść porad oraz wskazówek od bardziej doświadczonych posiadaczy tej pięknej maszyny! Może odwdzięczę się kiedyś tym samym...Pozdrawiam serdecznie!

Opublikowano

Witam

jestem Maciej

Obecnie w garażu stoi 90 B3 2.0 w sedanie :)

Opublikowano
O 9.04.2009 o 10:17, Klub Audi PL napisał:

logo_klubaudipl.png

Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości forum Klub Audi PL...

Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi!

Witam tu Michał 

Mam audi a4 b6 1.9tdi 

Opublikowano

Witam

mam audi q7 4,2  jest bardzo ładne

Opublikowano

witam wszystkich jestem posiadaczem audi q7

Opublikowano

Witam,

Nazywam się Krzysztof, posiadam Audi R8 spyder świetna wersja warto było wydać na nią małego grosza ;) Pozdrawiam 3majcie się ciepło :)

Opublikowano

Witam. Krzysztof właśnie nabyłem A4 B7 w kombi Avant. 

Opublikowano

witam q7 2013 4,2 360km

Opublikowano

Witam. Mam na imię Marcin. Od 7 lat jeżdżę autami Audi. Najpierw A4 2002 r 3.0 bęzyna 220ps, puźniej A6 quattro 3.0 Tdi 240 ps z 2008 przerobione na 300 ps. teraz A6 z 2012 BI TURBO 313 ps, wszystkie auta były i super. Polecam takie chwile z AUDI.    

Opublikowano

Witam wszystkich.Jacek z Radomia.Audi a4 b6.

Opublikowano

Witam jestem szczęśliwym użytkownikiem audi a6 z 2011 roku 245 km z sierpca

Opublikowano

Witam mam na imię Tomek jestem posiadaczem Audi A3 8L 2002 r 1.9 TDI 131KM . Pozdrawiam wszystkich na tym forum mam nadzieję że spędzimy razem miło czas i będziemy się dzielić swoimi spostrzeżeniami i w razie potrzeby służyć dobrą radą . Pozdrawiam .

Opublikowano

Witam. Jarek posiadacz Audi a3 2002 1,8 t. Póki co nie zamierzam wymiany.

Opublikowano

Witam,

Staszek z Bończy (wielkopolskie). Od kilku dni właściciel TT-tki 8J , 2006r. 200KM.

Czuję, ze będę tu częstym gościem.

Pozdr.

Opublikowano

Witam wszystkich, własnie zakupilem moje pierwsze audi C7 avant  i jestem troche oszolomiony ilosca elektroniki i opcji :)

pozdrawiam

Opublikowano

Witam.

Właśnie nabyłem używaną A4 z 2006 roku z silnikiem 2.0 TDI. Mam nadzieję, że będzie się dobrze sprawowała, a w razie problemów znajdę ich rozwiązanie na tym forum ;) Pozdrawiam z Gdańska.

Opublikowano

Witam. Jestem Marcin

Pochodzę z dolnegośląska

Jestem szczęśliwym posiadaczem Audi A3 1.6 z 2001 roku ;]

Opublikowano

Witam jestem Andrzej
 od 3 lat jeżdze auti a4 b6