Mark Opublikowano 1 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2016 Witam Od pewnego czasu jestem posiadaczem oczekiwanej a4 b7 1,9TDI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek_z Opublikowano 2 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2016 Witam. Niedawno stałem się szczęśliwym posiadaczem Audi A4 B5 2,6 Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
valgaf666 Opublikowano 2 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2016 Czołgiem, miło mi dołączyć do tak zaszczytnego grona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siewa777@o2.pl Opublikowano 2 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2016 Witam jestem Piotr Posiadam audi a4 b7 2.0tfsi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian81801 Opublikowano 2 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2016 czesc jestem damian posiadam audi a4 b6 1,9 tdi quattro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bol3kpl Opublikowano 3 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2016 Witam wszystkich. Posiadam audi a6 c4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sula008 Opublikowano 3 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2016 Witam wszystkich, Posiadam Audi A3 2001r 1.6 102KM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrobello Opublikowano 3 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2016 Witam. Mam na imię Karol, jeżdżę audi a6 c5 z silnikiem 1.9 tdi 130 km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
animekkk Opublikowano 3 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2016 Siemanko Krzychu A4 1,8T Pozdrawiam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tedeo Opublikowano 4 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2016 Witam, tu Tadek - audi A4 B7 2.0 tdi BWP. Mam kilka pytań technicznych... Pozdrawiam T. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p3m Opublikowano 4 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2016 Witam, niedługo stanę się posiadaczem Audi A6 C6 3.0 tdi pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris05 Opublikowano 4 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2016 (edytowane) Witam , nazywam się Krzysztof ,właśnie nabyłem Audi Q5 z silnikiem 2,0 TFSI z 2015 roku . Edytowane 4 Maja 2016 przez kris05 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matiartt Opublikowano 4 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2016 O 9.04.2009 o 10:17, Klub Audi PL napisał: Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości forum Klub Audi PL... Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi! Cześć z tej strony Marcin Jeżdżę od niedawna Audi a6 c5 3.0 benzyna Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek7 Opublikowano 4 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2016 Witam wszystkich klubowiczow. Jestem szczesliwym posiadaczem 'Olimpiady' A6 C7 2.0diesel z 2012r z silniczkiem o mocy 177KM ... NO TO JEDZIEMY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARTUŚKA Opublikowano 5 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2016 Cześć:) Jestem Marta i od niedawna czerpię megaaa przyjemność z podróżowania Audi A4 (B7) Pozdrawiam Wszystkich Użytkowników forum! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRZAŁKA Opublikowano 5 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2016 Witam . Jestem Marcin. Jeżdżę Q7 S-line 4.2 benzyna. Z zachodniopomorskiego. Posiadam od roku. Moje pierwsze Audi. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manny27 Opublikowano 6 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2016 O 9.04.2009 o 10:17, Klub Audi PL napisał: Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości forum Klub Audi PL... manny27 jestem tu nowy pozdrawiam wszystkich jeżdżę a6c5 sedan 1.8 benzyna+gaz 1998r Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
musantoni Opublikowano 7 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2016 Witam Szanownych użytkowników Moje Audi to Q7 2010 . Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Olszewski Opublikowano 7 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2016 Witam. Mam AUDI S6 / 2014, "zdradziłem" BMW , którymi jeździłem od 1979 r. Ostatnio 645 i. Nie żałuję swojej decyzji. Świetne osiągi, doskonałe regulowane zawieszenie. Pierwszy raz mam Quattro i tej zimy nie mogłem sprawdzić zalet. Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masa1977 Opublikowano 7 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2016 Witam Darek jestem ,kocham Audi ,ostatnio mialem A4 diesel 2.0 TDI 2008 rok 143km byl kocur,ale czas na cos mlodszego.Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeg1 Opublikowano 8 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2016 Witam wszystkich miłośników audi.Miło być w tym gronie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beataxxx Opublikowano 8 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2016 O 9.04.2009 o 10:17, Klub Audi PL napisał: Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości forum Klub Audi PL... Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi! Witam wszystkich miłośników Audi. Od dziś też do nich się zaliczam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zizaro Opublikowano 8 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2016 Witam, W dniu dzisiejszym kupiłem swoje wymarzone Audi A6 C7. Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eqrnec Opublikowano 8 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2016 WItam, dopiero zaczynam przygodę z Audi i mam nadzieję że się nie zawiodę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bimberek7 Opublikowano 8 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2016 Siemanko, pozdro dla wszystkich śmigających audi, jeżdze aktualnie eską Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi