Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich "zakręconych władców pierścieni". Moja trzecia "audiczka" to Audi A4 B6 Rocznik: 2000 Silnik: Diesel Pojemność: 1,9 TDI Moc KM:131 Nadwozie: Avant. Poprzednie to B3 disel 1,9 z roku 1991 i Audi 80 z 1,6 benzyna z 1984. Jestem "zakręcony na audiczki".

Opublikowano

Witam wszystkich. Mam na imię Grzegorz i właśnie rozpoczynam przygodę z pierwszą audiczką. Pozdrawiam

Opublikowano

Witam wszystkich użytkowników jednej z najlepszych marek samochodów świata:). Mam na imię Piotr. Jeżdżę audi Q3 automat 177km i Volvo XC60 205kM. Obecnie kupiłem Audi A6 -163KM z 2011 roku i odkrywam jego zalety. Na razie jestem pod wrażeniem komfortu jazdy, ergonomiki, dynamiki versus małe spalanie na poziomie 6l. Zastanawiam się nad zmianą zwyklych lamp halogen na bi ksenon z ledami - może coś doradzicie - czy warto?

Pozdrawiam

Opublikowano

Witam wszystkim

Nazywam się Paweł i jestem posiadaczem poliftowej audi a6 c5 w sedanie 1.8t AWT (150u  hp) .Szału nie ma z tą mocą ale są już plany na więcej :D:D,Miło mi dołączyć do waszego grona .Pozdrawiam

Opublikowano

Witam wszystkich,

Nareszcie zakupilem A4 B6 w Dieselku. Poszukuje wielu informacji o aucie I mam nadzieje, ze nawiaze wspolprace z forumowiczami!

Opublikowano
  W dniu 9.04.2009 o 08:17, Klub Audi PL napisał(a):

Siema wszystkim.

Jezdze a4 b6 avant 1.9 diesel.

Forum jest fajnym sposobem wymiany informacji i pomocne w kazdej chwili przy naszych 4 kółkach wiec dołączam do klubu.

Rozwiń  

Opublikowano

siema wszystkim jestemm grzesiek jeżdze audi a6 c5  od poł roku 1.9 oczywiscie 130 kunia :)

Opublikowano

Witam, od 8 lat posiadam audi A6 C5 2.5 TDI silnik AYM multitronic avant 301 k km.

Od tygodnia audi A4 B7 2.0 TDI silnik BRD maual avant 76 k km.

Z zawodu elektronik automatyk.

Opublikowano

Witam,

Jestem Krzysztof, mieszkam w Pile /wielkopolska/, obecnie jestem na etapie zakupu Audi Q5 3.0 TDI automat /sprowadzany z Niemiec/,do czasu sfinalizowania zakupu chciałbym zapoznać się /teoretycznie/ z tym "cackiem".Pozdrawiam:)

Opublikowano

Witajcie,

Jestem na etapie finalizowania zakupu Q7.

Jest to moje pierwsze audi, więc na początku będę uważnym czytelnikiem i pytającym.

Michal

Opublikowano (edytowane)

Witam Wszystkich 
Obecnie użytkuje audi RS6 C7 , Od zawsze w moim garażu stoją  auta tej marki . 

Edytowane przez kostszu
Opublikowano

Witam. Na imię mam Józef.

Od dwóch lat jeżdżę A3 Sportback w dizelku

Pozdrawiam wszystkich użytkowników

Opublikowano

Witam was z Olsztyna

Posiadam Audi A6 C5 limuzyna z silnikiem 2,4 benzyna 165 koni.

Samochód posiadam od miesiąca i sprowadziłem go sobie z Niemiec.

Opublikowano

Witam wszystkich zakupilem Audi A3 I potrzebuje gwaltownie polska instrukcje obslugi Audi A3 8P

Pozdrawiam Rysiek z Lodzi

Opublikowano

Cześć! Mam na imię Marcela. Bardzo lubię Audi)) Teraz planuję kupić A3 sportback 2008 roku, 2.0 diesel)) Może do końca tygodnia zostam właścicielem =)

Bardzo proszę jeżeli ktoś mi może pomóc sprawdzić historie tego pojazdu (sprowadzony z Francji), poniżej info o samochodzie:

Audi A3 sportback, 2.0 diesel, 2008, Francja 
Numer VIN: WAUZZZ8P58A0885
Numer tablicy: BL 157 TJ
Data pierwszej rejestracji: 03.04.2008

Z góry Państwo dziękuję!

Opublikowano

Witam wszystkich jestem nowy na tym forum. Szukam instrukcji obslugi do a4 avant quattro 3.0 v6 benzyna

Opublikowano

Witam, jestem Mateusz. Od 2 lat mam A3, a od 2 dni jestem szczęśliwym posiadaczem A4 B7.

Pozdrawiam