qbus Opublikowano 5 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2016 Cześć wszystkim :). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojote38 Opublikowano 6 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2016 witam serdecznie Mam na imię Jacek od niedawna jestem szczęśliwym właścicielem Audi Q5 2.0 TFSI manual. 2010r. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilkstepowy Opublikowano 6 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2016 Witam wszystkich bardzo serdecznie, jestem Rafał i od 4 miesięcy jestem szczęśliwym posiadaczem Audi a3 8p 1.6. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markus668 Opublikowano 6 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2016 Witam wszystkich jestem z Wejherowa nazywam sie markus posiadam Audi A6 C5 Quatro z 1998 roku.Disel 150 Km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawekch1 Opublikowano 6 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2016 Witam wszystkich. Jestem z podkarpacia , mam Q5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol199323 Opublikowano 7 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2016 Witam. Nazywam się Karol. Aktualnie jeżdżę Audi a4b6 1.9TDI w Avancie, ciemna butelkowa zieleń. Pozdrawiam wszystkich forumowiczów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wodzu59 Opublikowano 7 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2016 Witam jestem Paweł. Od wtorku jestem posiadaczem Audi Q5 z 2010 r. 2.0 , 170 KM. Stronic . Poszukuję instrukcji do tego modelu . Jeśli ktoś ma takawą to dajcie znaka . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gitman Opublikowano 7 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2016 witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irekolsztyn Opublikowano 7 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2016 witam irek - olsztyn - q7 2007 - 3,0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danpol Opublikowano 8 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2016 (edytowane) Witam jestem Daniel obecnie mieszkam w Nl Jeżdżę Audi A6 C7 Avant 3.0 TDI 245 PK 2012 Edytowane 8 Października 2016 przez Danpol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr 44 Opublikowano 8 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2016 Witam wszystkich . Posiadam Audi A6 c7 z silnikiem 2.0 TDI 177km. Myślę, że będę korzystać z pomocy zawartej w tym forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebaa93 Opublikowano 8 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2016 (edytowane) Witam wszystkim nazywam się Sebastian i jestem posiadaczem Audi a4b5 z silnikiem 1.6 101 km i mam problem mam ori radio i od pewnego czasu przestało mi działać nie włącza się sprawdzałem wszystkie bezpieczniki i zastanawiam się jaki jest tego powód i zależy mi na tym ponieważ nie chce mieć innego radia proszę o szybką pomoc góry dziękuję i pozdrawiam Edytowane 8 Października 2016 przez Sebaa93 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamczan Opublikowano 8 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2016 Cześć, tu Rafał, moja żona jeździ A6 C7 Avant Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LukaszN Opublikowano 9 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2016 Cześć, z tej strony Łukasz. Właśnie kupiłem A4 B6 1.8T i szukam ciekawych materiałów dot. tego samochodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
volume85 Opublikowano 9 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2016 Witam. Nazywam się Adam. Od miesiąca jeżdżę Audi A6C7 Avant 2.0tdi 177KM z 2012R. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kusy1987 Opublikowano 9 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2016 Witam, Łukasz z tej strony mam nadzieję że zdobędę na tym forum wiedzę odnośnie a6, a z czasem sam udzielę pomocy nowym użytkownikom. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maksiu432 Opublikowano 10 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2016 Witam Adam z Wrocławia planuje zakup audi A3 Pozdrawiam! Pawilony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ampulinka Opublikowano 10 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2016 O 9.04.2009 o 10:17, Klub Audi PL napisał: Witam wszystkich pomykam audi a 4 b7 d Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości forum Klub Audi PL... Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plesiu Opublikowano 10 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2016 Witam Kamil Jeżdżę A4 B4 BFB z 2004 roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tyskiegronie Opublikowano 10 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2016 O 9.04.2009 o 10:17, Klub Audi PL napisał: Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości forum Klub Audi PL... Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi! Witam wszystkich jestem Piotrek posiadam Audi Q7 2007 3.6 :)))))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekCh Opublikowano 10 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2016 hej, Nazywam się Jacek. Posiadam Audi A6 Avant 2.0 C7 177 KM rocznik 2012. Jeździłem już kilkoma markami aut, ale Audi... bezkonkurencyjne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
babababab Opublikowano 11 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2016 Witam, Jestem Alfons, mam 32 lata i jeżdżę Audi Q7 z 2016 roku z silnikiem TFSI. Pozdrawiam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dany535 Opublikowano 11 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2016 Witam, jestem Damian, własnie kupiłem Audi B7, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiatkowski Opublikowano 13 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2016 Witam Jestem z Elbląga od tygodnia mam Audi Q5 2010 rok, pozdrawiam wszystkich użytkowników tych aut. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid1234 Opublikowano 13 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2016 Witam jestem nabywca a6 c5 2004 rok. Na imie mam Dawid. Pozdrawiam wszystkich klubowiczów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi