Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Tutaj witamy się, przedstawiamy po raz pierwszy...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich

Mam na imię Maciek i od wczoraj jestem posiadaczem A6 C7.

Pozdrawiam całe forum.

• Odpowiedzi 17,7 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Popularne posty

• Witam nazywam Rafal od roku jezdze audi A6C5 Avant w dieselku Obecnie przebywam poza granicami kraju mam nadzieje ze forum sie rozkreci i bedzie nas tutaj coraz wiecej pzdr

• Witam z Irlandii. Jezdze A6 C5 AWX z 2002 roku. Moze by zalozyc jakis dzial z prezentacja naszych autek?

• Siemka jestem Emil aktualnie mam golfa II lecz w najbliższych planach jest Audi 100 C4 Quattro

Opublikowane grafiki

Opublikowano
Dnia 9.04.2009 o 10:17, Klub Audi PL napisał:

WITAM MAM NA IMIĘ EDWARD  JESTEM Z ZACHODNIOPOMORSKIEGO JEŻDZĘ AUDI A4 B7 logo_klubaudipl.png

Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości forum Klub Audi PL...

Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi!

Edytowane przez eduardo49

Opublikowano

Cześć mam na imię Arek i przymierzam się do zakupu Audi A7.

Będzie to moje pierwsze audi ;)

Chciałem pogłębić swoją wiedzę na tym forum.

Opublikowano

witam wszystkich

mam na imię Krzysiek przemieszczam się audikiem a4 b6 od dwóch tygodni

poprzedni mój wózek to omega

Opublikowano

Witam wszystkich sympatyków audi :). Niedawno po długiej przerwie kupiłem moją piekna perełkę Audi A4 B6 Avant 1.9 TDI. Wcześniej byłem posiadaczem 80 1.8 S B3, która mnie zawiodła niestety wbijając w kamienicę :( Mam nadzieję, że w razie jakich kolwiek problemów będę mógł liczyć na Waszą pomoc, jak również postaram się także służyć pomocą jeśli będę obeznany w temacie. Pozdrawiam wszystkich posiadaczy Audi :)

Opublikowano

logo_klubaudipl.png

Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości forum Klub Audi PL...

Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi!

witam witam. właśnie od niedawna jestem właścicielem audi a4b8 avant. a poprzez to forum chciałbym dowiedzieć sie wiecej na temat tego auta. pozdrawiammmm

Opublikowano

Hejka, nazywam się Rafał i od ponad tygodnia jestem szczęśliwym właścicielem modelu Audi A3 8L.

Pochodzę z Warszawy

Opublikowano

Dzień dobry wszystkim. Na początek muszę zaznajomić się z tymserwisem

Opublikowano

logo_klubaudipl.png

Witam wszystkich posiadaczy audi a6. Od czterech dni mam ten samochód i szukam instrukcji w j. polskim. Pozdrawiam

Edytowane przez MarianG
przedstawienie się

Opublikowano

Witam,

mam na imię Darek.Mieszkam w Szczecinie.Jestem posiadaczem audi a4 b6 silnik AVF 1.9tdi w automacie z 2004.Liczę że Klub Audi PL i jego członkowie dostarczą mi wiele nowych pomocnych informacji w temacie eksploatacji i serwisowania auta. Sam służę pomocą w tym temacie,staram się serwisować auto osobiście zatem mam doświadczenie praktyczne oraz bogatą dokumentację dla tego auta. Pozdrawiam.

Opublikowano

Witam wszystkich

Opublikowano

Witam. nazywam się Rafał. Mieszkam na Mazurach i chcę śmigać Audi Q7. Pozdrawiam

Opublikowano

Witam. Nazywam się Bogdan.  Planuje zmianę samochodu na wymarzone Audi A 6 C 7. Pozdrawiam wszystkich

0
Opublikowano

Witam wszystkich.

Właśnie przymierzam się do kupna Audi A4 Avant 1,8. W zasadzie to juz kupiłem ale dotrze do mnie za parę dni :-)
No i pomyslałem, że wartoby się zapoznać z innymi co o audi wiedzą wiecej. No więc witam w Klubie :-)

Opublikowano

Witam,

Nazywam się Darek. Jeżdżę Audi A4 B6 1.8T , 163km PB+LPG . :D

Opublikowano

Witam wszystkich forumowiczów i sympatyków audi A6

Nazywam się Piotr, jestem posiadaczem A6 z 2005 r, model c6 avant s-line w woj. warm-maz

Pozdrawiam wszystkich

Opublikowano

Witam. 

Jestem szczęśliwym posiadaczem Audi A4 B5 rocznik 97 z silnikiem 1.9 TDI o mocy 110 KM. Województwo Małopolskie to mój rejon. Mam nadzieję, że w wielu sprawach znajdę na tym forum odpowiedzi. Pozdrawiam. 

Opublikowano

witam.

Mam audi A3 8p 2008r. Pozdrawiam.

Opublikowano

Witam nazywam się Sławek

właśnie stałem się właścicielem Audi Q3 z tego rocznika 

z wersją silnikową 2.0 TDI

Pozdrawiam

Opublikowano

Witam serdecznie, nazywam się Albert i posiadam audi a4 b7 2.0 TDI z 2005 r.

Edytowane przez albert romek

Opublikowano

Cześć Wszystkim, 

nazywam się Sulima i jestem z Wawy, jeżdżę A6.

Pozdrawiam 

Opublikowano

Witam,

Nazywam się Marek jestem z Krakowa

mam A4 B6 AVANT 2004

Opublikowano

nazywam się Adam jezdze q5 pozdrawiam