Ania319 Opublikowano 8 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2017 (edytowane) Dzień dobry nazywam się Marcin jeżdżę Audi A6C6 avant, pozdrawiam Edytowane 8 Czerwca 2017 przez Ania319 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas-k Opublikowano 8 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2017 Witam Od wczoraj posiadacz a4 b7. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek87 Opublikowano 8 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2017 Dnia 09.04.2009 o 09:17, Klub Audi PL napisał: Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości forum Klub Audi PL... Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi! czesc pozdrawiam wszystkich klubowiczow .Nazywam sie przemek mieszkam w hajnowce jeżdżę audi a4 b6 2003 1.9tdi mam ja od półtora roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zgud Opublikowano 9 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2017 Witam !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zlkdpymo Opublikowano 9 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2017 Cześć, z tej strony posiadacz Audi 80 B4 ABT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arti38 Opublikowano 10 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2017 (edytowane) Witam, nazywam się Artur. Od dwóch lat jeżdżę audi a6 c7. Pozdrawiam Edytowane 10 Czerwca 2017 przez arti38 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
r00t Opublikowano 11 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2017 Cześć. Audi A4 (B5) po lifcie, 1,8 benzynka +lpg w manualu. Pozdrawiam :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdrianJG97 Opublikowano 11 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2017 Witam wszystkich uzytkownikówforum audi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tyka Opublikowano 11 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2017 Witam, Na imię mam Robert i stałem się od wczoraj posiadaczem pięknej Audi z 2014 roku. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Stary Opublikowano 11 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2017 Witam, Mam na imię Paweł, posiadam Audi A3 S line. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzes1d Opublikowano 11 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2017 Witam Zakupiłem dla żony "lekko bitą" (bita audi nie żona) A3 2016 rocznik 1.6 TDI. Poszukuje instrukcji obsługi w sensowym języku (polski lub angielski) oraz informacji na temat jak zmienić "cholerny" niemiecki język w oprogramowaniu tego autka :). Niestety na dzisiejszym etapie żona rzuciła fochem i mówi że nie zamieni swojego miniaka na "takie coś"... wiec nie wiem czy to auto zostanie z nami dłużej czy nie... mnie się podoba -a żona no cóż może się przyzwyczai pozdrawiam wszystkich audimaniaków Grzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elayas23 Opublikowano 11 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2017 Witam, Mam na imię Piotr i kończę robić swoje Audi A6 C7 rocznik 2014 3.0 benzyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stachusta007 Opublikowano 12 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2017 Siemka! Od tygodnia jestem posiadaczem Audi A3 8P s line z 2004r. z silnikiem 2.0 140KM z chipem na 170KM. Samochód kupiłem od prywatnego właściciela w Niemczech. Czy było warto, czy nie - właśnie to sprawdzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysztof topor Opublikowano 12 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2017 Witam nazywam się Krzysztof i posiadam audi a6 c5 1.9 TDI 130 KM. Pzdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luksz1653 Opublikowano 12 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2017 Witam, tu Łukasz. Jeżdżę od grudnia 2016 a6 c5 w sedanie ze Skandynawii. Taki prezent na gwiazdkę sobie zrobiłem. Auto w benzynie 1.8t, a od lutego mam LPG. Wrażenie po półrocznym urzytkowaniu są pozytywne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stolarz Opublikowano 12 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2017 Cześć, witam Wszystkich klubowiczów.Jestem Andrzej i zakupiłem dwa tygodnie temu A-trójeczkę 8P 3 drzwiową z 2010 2.0 TDI 170 KM Quattro.Oj ciągnie aż miło i prowadzi się wybornie.Życzę Wszystkim co najmniej takich wrażeń w swoich 4 kółkach. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mzbro Opublikowano 13 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2017 Cześć, macie trochę wanięte to forum, bo ciągle wylogowuje mnie i muszę się logować za każdym razem jak przeglądam jakiś topic. Mam standardowe ustawienia przeglądarki, na żadnej innej stronie nie występuje taki bug. A tak poza tym jestem posiadaczem A4 B7 2.0 ALT. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil90 Opublikowano 13 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2017 Witam, nazywam się Kamil jestem szczęśliwym posiadaczem Audi A4 B5 avant z silnikiem 1,8T pochodzę z Rzeszowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamcio88 Opublikowano 13 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2017 Witam jestem Kamil mieszkam w Białymstoku jeżdżę Audi A5 2008r. 3.2 265km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lowelas12 Opublikowano 14 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2017 Witam..jestem Michał i mam sportbacka 1.9 tdi bkc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popek Opublikowano 14 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2017 Witam, mam na imię Daniel i jeżdżę audi A6 C6, pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tadgro Opublikowano 14 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2017 jestem posiadaczem Q7 witam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torio26 Opublikowano 14 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2017 Witam wszystkich i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzybek Opublikowano 14 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2017 Cześć tu grzybek! Kupiłem tydzień temu audi A8 (2001) Ale nie ma instrukcji po polsku czy ktoś mnie poratuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rycho4 Opublikowano 14 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2017 Witam wszystkich i pozdrawiam, Rysiek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi