Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Tutaj witamy się, przedstawiamy po raz pierwszy...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć jestem Grzegorz.

Jeżdżę A4 B6 1,8t od 3 lat.Cieszę się , że jestem z wami

• Odpowiedzi 17,7 tys.
  • Wyświetleń 4,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Popularne posty

• Witam nazywam Rafal od roku jezdze audi A6C5 Avant w dieselku Obecnie przebywam poza granicami kraju mam nadzieje ze forum sie rozkreci i bedzie nas tutaj coraz wiecej pzdr

• Witam z Irlandii. Jezdze A6 C5 AWX z 2002 roku. Moze by zalozyc jakis dzial z prezentacja naszych autek?

• Siemka jestem Emil aktualnie mam golfa II lecz w najbliższych planach jest Audi 100 C4 Quattro

Opublikowane grafiki

Opublikowano

Witam, mam na i ime kamil i posiadam audi a 3 1.6 benzyna 1999r. pozdrawiam

Opublikowano

Witam

Mam na imię Zbyszek i posiadaczem Q3. Pierwsze Audi bo były fajne warunki finansowe.  Jak się sprawdzi to będą nastepne. :)

Opublikowano

Witam mam na imię Zbyszek jestem posiadaczem Audi A3 8P  2,0TDI  z 2005r. Pozdrawiam  :)

Opublikowano

Witam! 

Mam na imię Marta i właśnie kupiłam sobie audi a3 8L 1.8 benzynla z 1999r. i zastanawiam się czy dobrze wybrałam :) bo to moje pierwsze autko. Jestem świeżym kierowcą. Mam nadzieję że mogę liczyć na Wasze rady :)

Pozdro!

Opublikowano

Witam nazywam się Damian

Jeżdzę od dzis audi A8D4  w dieselku 4,2 TDi

Ogólnie przebywam poza granicami kraju - Belgia - LIEGE

Opublikowano

Witam i pozdrawiam wszystkich użytkowników audi oraz forum.

Opublikowano

Witam

Jestem z Wrocławia i od wczoraj jestem szczęśliwym posiadaczem Q7 z 2007 roku. Czy szczęśliwym to się jeszcze okaże! Zdrófko!

Opublikowano

Witam.

Marcin z Augustowa. Od 3 tygodni jestem posiadaczem Audi A4 B6 z 2001 roku.

Pozdrawiam serdecznie!

Opublikowano

Witajcie :)

Reprezentuję mojego czcigodnego tatę bo on nie ogarnia :D

Opublikowano

Witam,

Dopiero planuję zakup Audi.

Opublikowano

Witam. Nazywam się Mirek, jeżdzę AUDI Q5

Opublikowano

Cześć 

Od jutra nowy użytkownik A7 z 11r w 3:0 dieslu

Opublikowano

Marek - Witam Wszystkich ! 

Jeżdżę Audi A3 1.9 TDI. Ale wsiada mi się źle - za nisko. Plany mam na coś wyższego !

Opublikowano

Witam wszystkich forumowiczów ! Jestem Tomek z Katowic i posiadam Audi A4 B6 1.8T w LPG :) Pozdrowienia

Opublikowano

Witam jestem Romek ,jestem posiadaczem audi a6 c5 w 2,5 td 180 koni,pozdrawiam wszyskich

Opublikowano

Witam,

nazywam się Krzysiek i od 2 miesięcy jestem szczęśliwym posiadaczem Audi A6 C7 Avant w diesel. Pozdrawiam wszystkich !

Opublikowano

Cześć wszystkim.

Opublikowano
Dnia 09/04/2009 o 11:17, Klub Audi PL napisał:

logo_klubaudipl.png

Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości forum Klub Audi PL...

Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi!

a

Opublikowano

Dzień dobry posiadam Audi A3 8V 1.6 tdi 2014 r. Przebieg 13 tys. Na razie jestem z niego barrzo zadowolony.

Opublikowano

Witam.

Jestem Sławek obecnie z Holandii

Od niedawna stałem się posiadaczem Audi A3 8P 2.0 FSI z 2005 roku.

pozdro dla wszystkich.

Opublikowano

Witam. Mam na Imię Marcin i od niedawna jestem posiadaczem Audi A6 C6

Opublikowano
Dnia 9.04.2009 o 10:17, Klub Audi PL napisał:

logo_klubaudipl.png

Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości forum Klub Audi PL...

Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi!

Witam wszystkich. Posiadam od nie dawna Audi A4 B7 1.6 i nie pokazuje na komputerze chwilowego spalania co można z tym zrobić żeby to zmienić

Opublikowano

Siema, mam na imię Daniel, kupiłem ostatnio Audi A6 C5 w sedanie 2.4 benzyna gaz, wcześniej miałem Audi a4 b5 1.8 quattro również benzyna gaz. Teraz czeka mnie przekładka automatu na manual, powiedzcie na co trzeba zwrócić szczególną uwagę i do czego służy przycisk fis na lewej manetce przy kierownicy, bo wciskam i nic się nie dzieje?

Opublikowano

Witam witam! :)

Krótko na temat? Powiem tak.. Bardziej ufam mojemu Audi niż żonie. On nigdy mnie nie zawiódł. A gdy ktoś mówi do mnie, że moje Audi to pomyłka, odpowiadam "Pomyłka? Moja żona miała na drugie pomyłka" Nigdy nie zamienię na nic innego.