Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich. Mam na imię Dawid. Jeżdżę obecnie Audi a7 2011.Wcześniej było Audi a4 B5 i Audi a6 C6. Pozdrawiam

Opublikowano
W dniu 9.04.2009 o 10:17, Klub Audi PL napisał:

Witam z tej strony Mea....jeŻdżę A6 C7...Jesteśmy z KATOWIC... Pozdrawiam użytkowiczówlogo_klubaudipl.png

Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości forum Klub Audi PL...

Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi!

Opublikowano

Witam wszystkich

ma na imię Marcin jestem z Dąbrowy Górniczej obecnie mam Audi A6 C7 z 2011 roku silnik 2,0 TDI 177 km

Posiadam VCDS wiec jak ktoś potrzebuje pomocy czy podpięcia autka to mogę pomoc 

pozdrawiam 

Opublikowano

logo_klubaudipl.png

Witam nazywam się Przemek od 8 lat jeżdżę Audi a4 b6 obecnie mieszkam za granicą, pozdrawiam wszystkich.

Opublikowano

Witam

Nazywam się Jacek i pochodzę z okolic Wrocławia

Pierwsza przygoda z Audi to małysz w 1,9TDI (6 lat naprawdę szczesliwego użytkowania :)

potem krótka przerwa na BMW e90 ale to nie było to :)

i powrót do Audi tym razem A3 8V sedan wersja USA 1,8TFSI :)

Pozdrawiam

Opublikowano

Witam jestem z Krakowa jestem w posiadaniu A3 8p 2003r z 2.0  tdi juz od pięciu lat Pozdrawiam!

Opublikowano

Witam wszystkich :)  jestem Renata  jeżdżę A3 8l 98 i cóż kocham to auto. A6 też ale trochę inaczej.

Pozdrawiam

Opublikowano

Witam nazywam się Michał  i od nie dawna jestem szczęśliwym posiadaczem audi a6 c7  2.0 tdi 190 km z 2014r

Opublikowano

Witam wszystkich z wielkopolski, parę dni temu zostałem właścicielem już trzeciego Audi, tym razem A7 3.0TDI.

Opublikowano

Witam wszystkich fanów Audi.

Od trzech tygodni jestem szczęśliwym posiadaczem A6 c7. Poprzednio jeździłem golfem V. Jeszcze nie ogarniam wszystkich funkcji w audiku.

Pozdrawiam wszystkich.

Opublikowano

Witam,

jestem świeżo upieczonym użytkownikiem A8 D4 4.0 tfsi :)

Opublikowano

logo_klubaudipl.png

Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości forum Klub Audi PL...

Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi!

Witam!

Wreszcie mogę tu przebywać!

Q7 272KM 

Opublikowano

Witam Klubowiczow

Grzegorz lat 46, nabylem niedawno moje pierwsze Audi i choc od 12 lat w UK to jak kazdy madry Polak przed a nie po szkodzie chce jak najwiecej wiedziec o swoim samochodzie.