Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Tutaj witamy się, przedstawiamy po raz pierwszy...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam jestem marcin  jezdze audi a6 c6 3.0 tdi  jestem z mazowieckiego pozdrawiam wszystkich

• Odpowiedzi 17,7 tys.
  • Wyświetleń 4,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Popularne posty

• Witam nazywam Rafal od roku jezdze audi A6C5 Avant w dieselku Obecnie przebywam poza granicami kraju mam nadzieje ze forum sie rozkreci i bedzie nas tutaj coraz wiecej pzdr

• Witam z Irlandii. Jezdze A6 C5 AWX z 2002 roku. Moze by zalozyc jakis dzial z prezentacja naszych autek?

• Siemka jestem Emil aktualnie mam golfa II lecz w najbliższych planach jest Audi 100 C4 Quattro

Opublikowane grafiki

Opublikowano
W dniu 9.04.2009 o 09:17, Klub Audi PL napisał:

logo_klubaudipl.png

Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości forum Klub Audi PL...

Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi!

Witam, mam na imie Iwona. Od roku jezdze audi q7. Uwielbiam go ;) 

Opublikowano

witam!!mam na imie Krzysztof, posiadam 2 audi od 5 lat audi a6c6 3.0tdi i od pol roku audi q5 3.0tdi 2009r pozdrawiam wszystkich forumowiczow

Opublikowano

siemanko, 

Opublikowano

Witam!!! wszystkich sympatyków samochodów AUDI.Jestem w posiadaniu takiego ślicznego egzemplarza ,a jest to audi a4 B6 tdi 131 KM 2004 r. Myślę że będę mógł wnieść,coś pozytywnego do tego fajnego forum POZDRAWIAM!!!

Opublikowano

Witam Marcin od roku użytkuje A4 B5 95r. z silnikeim 1.6 benzyna 

Opublikowano

Witam

Wszystkim 
Jestem posiadaczem audi Q7 4L 2010 240km 3.0 TDI od 2 tygodni.

Edytowane przez zygimar

Opublikowano

witam ,mam AUDI A5  2012

jestem posiadaczem od 1miesiąca

Opublikowano

Nazywam się Rafał, od niedawna mam s3 8v.

Zdrówko

Opublikowano

Hello. Wojtek audi Q5 2016 tfsi 

Opublikowano

cześć, Piotrek, Audi A6C6 3.0 TDI quattro w automacie. Niedługo A7 3.0 TFSI Prestige

Opublikowano

Witam wszystkich !! Audi a4 b6 bajeczka

Opublikowano

Witam jestem posiadaczem audi a4b6 1.9tdi.Bylem posiadaczem audi a6c6 3.0tdi.Mam zamiar kupic audi s5 v8 i tu bede szukal argumentow za i...

Opublikowano

Witam

Od miesiąca jestem posiadaczem Audi Q3 2,0 TDI z 2013 r.

Problemów z eksploatacją na razie brak. Mam kilka pytań ale myślę że tutaj znajdę odpowiedzi.

Pozdr.

Czesław

Opublikowano

Witam

Mam na imię Mariusz i od 7 miesięcy jeżdzę Audi A7 3.0 TDI z 2015r. po lekkim chip tuningu. 

Pozdrawiam wszystkich. 

Mariusz

Opublikowano

Witam milosnikow marki Audi ;). Jestem Mateusz z Koszalina obecnie posiadam A6C5 2.4 BDV quattro tiptronik, a kiedys b4 80 1.9 tdi i a4 b7 1.9 tdi 

Opublikowano
W dniu 9.04.2009 o 10:17, Klub Audi PL napisał:

logo_klubaudipl.png

Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości forum Klub Audi PL...

Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi!

jestem klaudiusz mieszkam od trzech lat w niemczech pochodzę ze śląska

Opublikowano

Siemka jestem Tomek

Aktualnie mam Passata B5 lecz w najbliższych planach jest kupno Audi.

Opublikowano

Cześć 

Szczepan Świętokrzyskie od niedawna użytkownik  A6 2014 Ultra S - line sedan 190 KM 2x S-line

Opublikowano

Witam z Pomorskiego. Jeżdżę Audi Q5 2.0 TDI caha  170km s tronik . Pozdrawiam wszystkich forumowiczów .

Opublikowano

Witam nazywam się Adam i zakupiłem Audi A6 C7 2014 r. Pozdrawiam

Opublikowano

Witam wszystkich.

Mam na imię Leszek mieszkam pod Krakowem,  niedawno było A4 B7 2.0TDI 140km teraz jest Q5 2.0 TDI 170km

Opublikowano

Witam 

Dawid Wlkp 

Posiadam a8 d2 3.7 Tdi

Opublikowano

Cześć,

Mam na imię Mariusz, od zawsze wierny VW, teraz przesiadłem się do audi q7 4.2 tdi i zobaczymy. Na razie fajny czołg ;) pozdrawiam.