Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Tutaj witamy się, przedstawiamy po raz pierwszy...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Jestem Marcin jezdze a6c7 3.0

Pozdrawiam

• Odpowiedzi 17,7 tys.
  • Wyświetleń 4,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Popularne posty

• Witam nazywam Rafal od roku jezdze audi A6C5 Avant w dieselku Obecnie przebywam poza granicami kraju mam nadzieje ze forum sie rozkreci i bedzie nas tutaj coraz wiecej pzdr

• Witam z Irlandii. Jezdze A6 C5 AWX z 2002 roku. Moze by zalozyc jakis dzial z prezentacja naszych autek?

• Siemka jestem Emil aktualnie mam golfa II lecz w najbliższych planach jest Audi 100 C4 Quattro

Opublikowane grafiki

Opublikowano

Witam wszystkich i pozdrawiam serdecznie.

Opublikowano

Cześć, jestem Bob. Od 5 lat jeżdżę Audi a3 8l, w najbliższych dniach przesiadam się w Audi a4 b7, dlatego też przyszła pora na założenie tu konta. Pozdrawiam

Opublikowano
W dniu ‎09‎.‎04‎.‎2009 o 10:17, Klub Audi PL napisał:

Witam wszystkich. od wczoraj jestem posiadaczem A6

Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości forum Klub Audi PL...

Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi!

Opublikowano

Witam jestem Bartek. Od dwóch tygodni jestem szczęśliwym posiadaczem audi q5. Pozdrawiam wszystkich na forum.

Opublikowano
W dniu 9.04.2009 o 10:17, Klub Audi PL napisał:

logo_klubaudipl.png

Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości forum Klub Audi PL...

Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi!

Cześć jestem właścicielem Audi A5 od miesiąca. Mam nadzieję że będzie nas więcej .... miłośników audi

Opublikowano

Cześć. Tu Sławek, posiadam A4 B6 z 2003. Jest niezawodny.
Ciągle szukam wiedzy :)

Opublikowano

Siemano.

A6C5 Multitronic.

Opublikowano

Czesc  witam Artur

Jestem szczesliwym posiadaczem audi a6 c7 mam nadzieje ze to dobry wybor

Opublikowano

Servus ! 

Jestem z Katowic i jeżdżę q7 z 2006 :) 

pozdrawiam !

Opublikowano

Witam mam na imie Grzegorz .

Mieszkam w Gliwicach a od 2 dni stałem sie posiadaczem A6 C7  2014 r w diselku 2.0

Pozdrawiam wszystkich

Opublikowano
W dniu ‎09‎.‎04‎.‎2009 o 10:17, Klub Audi PL napisał:

logo_klubaudipl.png

Opublikowano

Witam, 

Mariusz audi Q5 

Opublikowano

Poraz pierwszy wprowadzam nawigację do Q5, proszę o instrukcję. Pozdrawiam Klara

Opublikowano

Mam na imię Jacek. Witam wszystkich bardzo serdecznie.

Audi A3

Opublikowano

witam,jestem Jaca z Ina,pozdrawiam wszystkichlogo_klubaudipl.png

Opublikowano

Cześć jestem Damian jestem z Warszawy. Całkiem niedawno stałem się posiadaczem a6 c5 1.8T

Opublikowano

Witam wszystkich użytkowników w szczególności tych ze śląska. 

Nazywam się Adrian od 2 miesięcy stałem się szczęśliwym posiadaczem audi a8 d4 2015

Opublikowano

Witam  od dwóch dni jestem właścicielem Audi A6 C5  z 2003 r i w związku z tym potrzebuję instrukcję obsługi po polskiemu bo nie znam holenderskiego :((

Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości forum Klub Audi PL.

Opublikowano

Witam serdecznie - Audi A6 C7 2016

Opublikowano

Witam, mam na imię Bogdan, jeżdżę Audi b7 avant. :)

Opublikowano

Witam wszystkich przymierzam sie do zakupu q7 i moze dowiem sie tutaj czegos ciekawego. Pozdrawiam

Opublikowano

Witam wszystkich,

Mam na imię Marek

Od tygodnia jeżdżę Audi Q5

Opublikowano

Witam,

Jestem Kamil i wczoraj spełniłem swoje marzenia. Mam swoje pierwsze Audi: A6 C5 sedan 2.8 quattro z tiptroniciem rok 2000 ;)

Pozdrawiam