Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Tutaj witamy się, przedstawiamy po raz pierwszy...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jeżdżę A6C6.

Pozdrawiam

Piotr

• Odpowiedzi 17,7 tys.
  • Wyświetleń 4,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Popularne posty

• Witam nazywam Rafal od roku jezdze audi A6C5 Avant w dieselku Obecnie przebywam poza granicami kraju mam nadzieje ze forum sie rozkreci i bedzie nas tutaj coraz wiecej pzdr

• Witam z Irlandii. Jezdze A6 C5 AWX z 2002 roku. Moze by zalozyc jakis dzial z prezentacja naszych autek?

• Siemka jestem Emil aktualnie mam golfa II lecz w najbliższych planach jest Audi 100 C4 Quattro

Opublikowane grafiki

Opublikowano
W dniu 9.04.2009 o 10:17, Klub Audi PL napisał:

logo_klubaudipl.png

Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości forum Klub Audi PL...

Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi!

Hej jeżdżę audi q5

Opublikowano

Witam, na imię mam Łukasz, od niedawna jestem posiadaczem Audi A6 z roku 2011 (c7). Pozdrawiam Wszystkich i witam na forum!!!

Opublikowano

Siema, Łukasz z tej strony, od wczoraj posiadacz a3 w benzynce. Pozdrawiam ^_^

Opublikowano

Witam, na imię mam Rafał. Od dzisiaj jestem posiadaczem swojego pierwszego Audi.

Opublikowano

Witam Wszystkich. Mam na imie Piotr. Od pół roku jestem szczęściwym posiadaczem a4 b5 1.8 arg. 

Dołączyłem do forum z nadzieją zdobycia informacji nt spotów w kujawsko pomorskim oraz pomocy technicznej. W zamian chętnie pomoge w temacie napraw lakierniczych i detailingu. Pozdrawiam

Opublikowano

Część wszystkim mam AUDI a7 2011r i od pewnego czasu pojawia mi się i znika informacja o skrzyni biegów czy miał już ktoś ta to olej czy coś gorszego 

Opublikowano

Cześć, tu Mateusz,

jeżdzę audi Q7

Opublikowano

Cześć! Audi A6 C7 2016 3.0 TDI 320km

Opublikowano

dien dobry

Opublikowano

Witam wszystkich.

Przesiadam się z Bawarki na AUDI, mam nadzieje na wsparcie przy wyborze  Q5 2.0 TFSI.

Opublikowano

Witam. Jestem Karol i posiadam audi a3 8l. Pozdrawiam

Opublikowano

Witam Wszystkich

Nazywam się Dominik i jestem szczęśliwym posiadaczem Audi A6 C7 2.0 TFSI quattro

Pozdrawiam

Opublikowano

Wtam wszystkich mama na imie wiesiek szukam instrukcji audi a6 c5

Opublikowano

Witam. Moje imię to Bogdan od nie długiego czasu jeżdżę Audi A6 C6

Opublikowano

Witam jestem Jacek ,posiadam q7

Opublikowano

Witam Ręka do góry i ogólnie Cześć wszystkim

Opublikowano

Witam mam na imię Tomasz. Samochodami Audi zaraziłem się już w 2008r .Zaczeło sie od Q7 4.2 Fsi  fajne autko ale....  w końcu go sprzedałem kupiłem na chwile A8 z 2003r 4,0 tdi i się w nim zakochałem :)  teraz jezdrze a8 3,0 tfsi 333km z 2015r i nawet nie mysle o jakiejkolwiek zmianie

Opublikowano

Witam.

Nazywam się Bartek.

Jestem użytkownikiem A8 D4.

Pozdrawiam użytkowników. 

Opublikowano

Witam nazywam się Łukasz. Jestem z Warszawy posiadam od nie dawna Audi A7 Sportback 3.0 Tfsi 

Opublikowano

Siemanko! Nazywam się Piotrek!

Poszukuje Audi S3 8l

Opublikowano

Witam serdecznie wszystkich audimaniaków, jestem Yaro z Konina, mój świeży nabytek to Q5 z 2014r. Wcześniej A4 B8 x2 i A6 C7.

Pozdrawiam

Opublikowano

Cześć,

Jeżdże audi a6 c7 z 2014 roku. Witam wszystkich

W dniu 9.04.2009 o 10:17, Klub Audi PL napisał:

logo_klubaudipl.png

Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości forum Klub Audi PL...

Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi!

Opublikowano
W dniu ‎2009‎-‎04‎-‎09 o 10:17, Klub Audi PL napisał:

logo_klubaudipl.png

halo halo mam na imie Krzysztof posiadam audi a6 c7 z roku 2012 diesel 3 literki, w zeszłym tygodniu sprowadziłem  z usa audi a5 8w6 z roku 2018 benzyna 2 literki. mam nadzieje że społeczność "audi" pomoże mi rozwiązać niektóre problemy z moimi samochodami. pozdrawiam krzys

Opublikowano

Witam.

Mam na imię Daniel

..i od wczoraj jestem posiadaczem Audi Q3 2013 :)

to moje pierwsze Audi...wcześniej tylko VW.

Pozdrawiam serdecznie.