mariuszdl Opublikowano 17 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2020 Witam. Jestem posiadaczem Audi A3 8P Sportback. Silnik 1.6 75 KW benzyna. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcindusza Opublikowano 17 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2020 Witam. Jestem Marcin, przemieszczam się Audi A7 C7 3.0 TFSI 2014 rok (z USA). Poznałem bliżej markę dzięki pracy przez prawie 4 lata w ASO. Pozdrawiam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad7887 Opublikowano 17 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2020 Witam Wszystkich! Posiadam już którąś z kolei Audi, teraz natomiast A8. Piona! ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIZER Opublikowano 18 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2020 W dniu 9.04.2009 o 10:17, Klub Audi PL napisał: Witam! Jestem z Radomia Mam na imie Darek milo mi dolaczyc do Waszego grona,posiadam Audi A 3 8v W dniu 9.04.2009 o 10:17, Klub Audi PL napisał: Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości forum Klub Audi PL... Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi! Witam! Jestem z Radomia Mam na imie Darek milo mi dolaczyc do Waszego grona,posiadam Audi A 3 8v Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek Marcinkiewicz Opublikowano 19 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2020 Witam, Od kilku dni jestem właścicielem Audi Q5 8R (2008r, 2,0 TFSI). To moje pierwsze Audi - stąd moja wizyta na Waszym forum. Mam nadzieję, że pozwoli mi to lepiej poznać mój samochód Pozdrawiam, Marek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziadek Opublikowano 19 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2020 W dniu 9.04.2009 o 10:17, Klub Audi PL napisał: Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości forum Klub Audi PL... Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi! Witam Właśnie kupiłem kolejne Audi. Poprzednie A6C6 złożyło mi 6 lat bez awari. Aż do teraz. Padł rozrząd.Pasek nowy i cały. Tylko remont silnika. Sprzedałem z uszkodzonym. Teraz kupiłem Q5 z 2015 z tym samym silnikiem 2.0 tfsi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esmagia Opublikowano 20 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2020 Witam. Mam na imię Ewa i jestem posiadaczką Audi A6 C6 z roku 2007. Piękne autko.. Szukam instrukcji obsługi w jezyku polskim. Pozdrawiam wszystkich klubowiczów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platek Opublikowano 20 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2020 Witam . Mam na imię Grzegorz . Jeżdżę Q7 . Pozdrawiam wszystkich serdecznie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlody160 Opublikowano 20 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2020 Witam, Mam na imię Sebastian, obecnie posiadam Audi Q5. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweldkomornik Opublikowano 20 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2020 Witam Dziś kupiłem Q5 2.0 TDI 2010r. To moje 6 audi. Obecnie w domu A2 1.4 TDI, A6C5 1.8 TDI i Q5 2.0 TDI Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martinezz123 Opublikowano 20 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2020 Witam kupiłem 3 miesiące temu audi a4 b6 1.9 tdi 101km. Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuboosky Opublikowano 20 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2020 Witam, mam na imię Kuba Od niedawna jestem szczęśliwym posiadaczem Audi A3 8L 1.6 w benzynce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamKAR Opublikowano 22 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2020 Cześć! Jestem Adam. Jeżdżę Audi Q5 2.0 TDI od 6-ciu lat. Trafiłem w netie na forum gdy szukałem info o bezpiecznikach w Audi :). Moje autko jest z 2009-go i służyło mi do tej pory bardzo dobrze. Ostatnio chyba wszystkie problemy się skumulowały. Padł mi układ paliwowy, stałem 2 miesiące u mechanika i ciągle nie jest dobrze. Myślę poważnie o zmianie samochodu na świeższy ale ciągle jedyną opcją jest nowsze Q5 tak 2017. Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inSu Opublikowano 22 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2020 Witam zgromadzonych Audi A6 C5 Allroad 2.5TDI V6 BAU 180km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamson Opublikowano 22 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2020 Witam, nazywam się Kamil aktualnie jeżdżę Fordem Focusem mk2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hepokles Opublikowano 23 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2020 Cześć, . Mam na imię Marek. Od kliku dobrych lat mam przyjemność być użytkownikiem A6. Fajnie , że jest miejsce w którym można porozmawiać o wspólnych zainteresowaniach. Pozdrawiam właścicieli czy też miłośników marki Audi. M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alex1234 Opublikowano 23 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2020 Siema nowy na grupie Alex. Audi a3 8p 2.0tdi sportback Poznań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuper1 Opublikowano 23 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2020 Witam Nazywam się Darek nie dawno kupiłem Audi A3 8L 1,6 benzyna jestem z Oświęcimia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Loni Opublikowano 23 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2020 witam wszystkich posiadam audi a4b8 sedan 2008r mmi 2g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
criss Opublikowano 24 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2020 (edytowane) Witam, mieszkam w Warszawie, od niedawna stałem się posiadaczem A4 Avant 40 TFSI. Pozdrawiam Wszystkich Edytowane 24 Lutego 2020 przez criss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz10t Opublikowano 24 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2020 Witam, jestem Mariusz, jezdzę Audi Q5 2,0 tfsi, jestem z Malopolski, witam wszystkich serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macku44 Opublikowano 24 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2020 Cześć, Jestem Mariusz Mam Audi 80. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
perkoz2405 Opublikowano 25 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2020 W dniu 9.04.2009 o 10:17, Klub Audi PL napisał: Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości forum Klub Audi PL... Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi! Witam Andrzej Audi A6C7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moore715 Opublikowano 25 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2020 10 godzin temu, perkoz2405 napisał: Witam jestem Łukasz . Jezdze audi a3 , jestem z NL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nippo Opublikowano 25 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2020 Witam . Mam na imię maciek . Jeżdżę Q7 . Pozdrawiam wszystkich serdecznie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi