Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wzystkich z forum :)

Nazwywam sie Grzesiek

woj: Lubelskie

Posiadam dwie Audi A3 8l i od nie dawna 8p.

Pozdrawiam wszystkich i zycze przyjomnosci z jazdy naszymi autkami ,

Opublikowano

Cześć 

Nazywam się Marcin

Dopadłem, a raczej on mnie dopadł Audi A5 C5 21-letni staruszek ;) 

Opublikowano

Witam Wszystkich serdecznie

Jestem tamitu i jestem od paru dni szczęśliwym posiadaczem Audi Q7 pierwszej generacji z silnikiem 3.0 tdi V6.

Powitać wszystkich i niech Audi będzie z Tobą :)

Opublikowano

Hej, jestem nowym właścicielem bryki Audi A6, mam nadzieje, że jak by co to tu uzyskam jakąkolwiek pomoc jak narazie próbuje rozkmynić obsługę autka, pozdrawiam wszystkich użytkowników 

Opublikowano
W dniu 9.04.2009 o 10:17, Klub Audi PL napisał:

Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości forum Klub Audi PL...

Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi!

Siemka 

nazywam się Tomek 

jeżdżę a3 1.8t 8l 

jestem z grójca

Opublikowano

Witam wszystkich użytkowników forum. Obecnie jeżdżę Audi A5 w benzynie 2l

Opublikowano

Witam

Mam na imię Łukasz i jestem szczęśliwym posiadaczem Audi Q3 2.0 TFSI 170 km. 

Pozdrawiam

Opublikowano (edytowane)

Witam,

nazywam się Łukasz,

jestem z Dolnego Śląska,

Jestem posiadaczem Audi Q7 z 2008r 4.2 tdi

Edytowane przez Kielbik
Opublikowano

Witam od około 2 lat jeżdżę niezawodną srebna a3 8L 2000r 1.6 + LPG. Mam nadzieję że znajdę tu wiele przydatnych informacji.

Dolny Śląsk/Bielawa 

Opublikowano

witam

nazywam sie Pawel 

mieszkam w Warszawie,

obecnie planuje zakup AUDI 

Opublikowano

Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości forum Klub Audi PL...

Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi!

Witam wszystkich klubowiczów. Audi a4b5

Opublikowano

Witam,jeżdżę Q5 2.0 tfsi

Opublikowano

Witam wszystkich,

Mam na imię Łukasz, pochodzę z małopolski. Od 2018 roku jestem posiadaczem Audi A3 8P 2003 2.0 FSI. 

Opublikowano

Witam wszystkich. Wojciech z lubelskiego. Obecnie Q3 2.0 TFSI 2017. Wcześniej A4 b6, b8 x 2.

Opublikowano

Cześć.

Na imię mam Jerzy. Samochodami Audi jeżdżę od kilkunastu lat (Audi B3, B4, A4 i ostatnio Q5).

Mieszkam w Lublinie.